reklama
starajaca25
Fanka BB :)
Nat werci graatulacje i kciuki za inne wizytujace dzis milego dnia
lucalew
Hej dziewczyny, dziekuje bardzo za kciuki-pomagają :-):-):-)
Gratuluje wizyt a za dzis wizytujace trzymam mocno kciuki.
Nasz kochany Ktosiek/a ma 18,6 mm a serduszko bije 163 uderzen na minute - cudne uczucie :-):-):-)
Dziewczyny widzialam jak moje maleństwo sie rusz tzn probuje sie prostowac - jakie to bylo slodkie ahhh :-):-):-)
Ktosiek/a jest o 2 dni starszy/a niz wg ostatniego usg ale moze to sie przy kolejnym usg znow zmieni.
Termin kolejnej wizyty mam 16 stycznia potem czekam na usg genetyczne i dokladna date a potem mam 9 lutego.
Trzymam mocno kciuki za Darie, caly czas o niej mysle.
Gratuluje wizyt a za dzis wizytujace trzymam mocno kciuki.
Nasz kochany Ktosiek/a ma 18,6 mm a serduszko bije 163 uderzen na minute - cudne uczucie :-):-):-)
Dziewczyny widzialam jak moje maleństwo sie rusz tzn probuje sie prostowac - jakie to bylo slodkie ahhh :-):-):-)
Ktosiek/a jest o 2 dni starszy/a niz wg ostatniego usg ale moze to sie przy kolejnym usg znow zmieni.
Termin kolejnej wizyty mam 16 stycznia potem czekam na usg genetyczne i dokladna date a potem mam 9 lutego.
Trzymam mocno kciuki za Darie, caly czas o niej mysle.
goosiak16
Zaangażowana w BB
Tez dzis byłam na wizycie i mój maluch ma 0.52 cm i bijace serducho. I co sie okazało? Termin mam na 4 września a nie jak to powiedział poprzedni ginekolog 28 sierpnia
starajaca25
Gosiak18 suuper ale zostan z nami graatulacje maluszka
Akuku
goosiak termin porodu liczy sie z ostatniej miesiaczki co usg bedzie sie zmieniac data porodu
Ja zawsze trztmam sie tego z ostatniej miesiaczki Lub z perwszego usg jesli miesiaczki sa nieregularne
Ide sprztac..
ale sie kwurzylam..wozek od piatku w miescie a dzis oczywiscie jak mnie nie bylo to awizo...I jutro przywioza, a ja chce juz teraz
Ja zawsze trztmam sie tego z ostatniej miesiaczki Lub z perwszego usg jesli miesiaczki sa nieregularne
Ide sprztac..
ale sie kwurzylam..wozek od piatku w miescie a dzis oczywiscie jak mnie nie bylo to awizo...I jutro przywioza, a ja chce juz teraz
beata88
Gosia Gratuluję wizyty ale zostajesz z nami?;-)
Akuku no widzisz jak sie czeka to zawsze kłody pod nogi
Akuku no widzisz jak sie czeka to zawsze kłody pod nogi
reklama
Fiołeczka89
Cześć kochane. Gratuluje udanych wizyt i 3mam kciuki za kolejne. Ja dzisiaj byłam zrobić wyniki bo w środę idę do lekarza. Sprawdzalam przed chwila przez neta i wszystkie wyniki mam w normie. Najbardziej balam się o TSH ale mam 2,30 wiec nie jest źle. :-)
Mam nadzieje że u Darii wszystko ok...
Mam nadzieje że u Darii wszystko ok...