reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

hej, jestem tutaj nowa i mam nadzieje na miłe przyjęcie.
W temacie ciąży jestem kompletnie zielona, chociaż swoje lata juz mam, bo 32 :) dokładnie w sylwestra byłam na pierwszej wizycie i usg, maluszek ma 7 tygodni, pani doktor wykryła też dwa krwiaki. Łykam tabletki i sie oszczędzam ale i tak sie martwię. Może ktoś tutaj miał podobnie?

reklama
Nat94 u mnie nie ma problemow z pobraniem krwi zawsze ladnie zyly widac ale poprostu nawet jak sie nie patrze to i tak czuje ta igle i jakos na sama mysl o krwi robi mi sie slabo..

Wlasnie u mnie tez widac wtedy tez bylo widac ale ona zamiast w zyle wbijala obok ale upierala sie ze to zyla, hah. Ja zawsze czytam gazetki na scianie i zapominam o pobieraniu :)

Youkika, witaj :) nie martw sie na zapas, duzo lez, krwiaki sie moga wchlonac i mysl pozytywnie! :)

To faktycznie kiepsko może okularow zapomniała hehe jakby mi się to przytrafiło to chyba bym im tam zemdlała albo uciekła haha

oj jak ja bardzo nie chcę iść do pracyyy! :baffled: ratunkuuu!

ja mam 7go wizytę :) i już nie mogę się doczekać! Badania krwi już machnięte :) wszystko ok :)

youkika - Witaj! i odpoczywaj :)

reklama
Blerka ja też już krew mam za sobą i też babka mi grzebala igłą pod skórą blee..

Witam nowe mamuśki listą zajmę się jutro bo dzisiaj przez tą moją corcie nie mam głowy do tego

Do góry