reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczyny :-)

Beata zdrowka zycze dla corki.

Gusiu ja mialam krecialki w poprzedniej ciazy. Tak jak juz dziewczyny pisaly pomalu zmieniac pozycje i pic duzo wody.

Mnie dzis dopadla mega spiaczka, rano wstalam, zjadlam sniadanie, mdlilo mnie ale przeszlo i jak sie polozylam o ok 12 tak dopiero wstalam.

Martuszka ja na brzuchu śpię dopóki moge. Nawet tak zasypiam :p

Beata, nie denerwuj sie bo zaszkodzisz maluszkowi. Trzymam kciuki zeby temperatura szybko zeszła

Tak sie wczoraj naczytałam o waszych jajkach, ze i ja musialam dzisiaj sobie zrobic na twardo :)

Co do naszych facetów to moj niby kochany i rozumie a jak mu kazałam znieść sokowirówkę ze strychu to miał problem bo po co?...
Ale wczoraj po wizycie u lekarza mu sie odmieniło. Wystarczyło zeby Pani doktor powiedziała : teraz duzo owoców i jarzyn prosze jeść.
Dzis sie budzę a zakupy juz zrobione i same zdrowe owocki mi pod nos podtyka :p

Zastanawialam sie tez o tych kremach na rozstępy. Myślicie, ze trzeba je juz teraz zaczac stosować?

Aga_Z kup sobie podstawke z wentylatorem bedzie Ci chlodzil kompa i bedzie oslona od ciala. Ja mam i sobie chwale bo laptop bynajmniej sie nie przegrzewa i mnie nie grzeje :-)

Witam nowa mamusie :-)

Martuszka nie boj sie, mnie wrecz lekarz zalecil przez tylozgiecie. Poki co mozesz bez problemu :)
Beatko nie denerwuj sie, malutka niech w lozku zbija goraczke a ty meliske wypij na ukojenie nerwow. Jutro wizyta, pomysl ze zobaczysz bejbolka :)

Helou

Ja wrocilam w koncu do domu :-)
Jak cudownie :-)
Od razu lepiej sie poczulam haha

Co do seksu to my praktykujemy :-) z ciaza wszystko w porzadku wiec co bede sobie odmawiac :-)))) chociaz mniej niz przed bo wiecznie zmeczona jestem.

Jutro mam wizyte u poloznej, w koncu karte ciazy trzeba zalozyc.. ale jakos nie spieszy mi sie bo zapewne bede miala krew pobierana.. a to sie zawsze zle konczy u mnie, odrazu mi goraco, dreszcze i wymiotuje.. nie cierpie tego :(

reklama
Ja tez mam jutro pobierana krew,nigdy sie nie balam a teraz jakos mam dziwne uczucia, ostatnio baba mi sie 3razy wbijala bo pobrac nie umiala w dodatku grzebla mi igla ppd skora zeby znalezc zyle.. bolalo strsznie, w koncu mi inna baba od razu pobrala.

Jutro rano mam wizyte i sie strasznie stresuje :(

Do góry