reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

kruszka dobrze cie rozumiem bo mam dwulatka ruchliwego ktory tez nie chce jesc, i budzi sie w nocy, a jesli chodzi o cc to moze uciebie chodzi o budowe ze dziecko sie tak uklada, nie dobijaj sie tym bo nie masz na to wplywu a karmic po cc sie moze udac i wcale nie musi byc tak jak z 1 porodem,

ja tez z powodu mojego rozrabiaki zadko odpisuje, wtracam cos tylko jak mysle ze moze sie przydac bo nie mam kiedy, staram sie tylko czytac a pisanie z tel idzie kiepsko

gratulacje dla rozpakowanych mam sann, borysiatko i nasza podwojna mame (zapomnialam nick)
trzymam kciuki zeby dzidzie rosly zdrowo

reklama
Kruszka no cóż jak ci pomóc, kochana przytulasy odemnie i maluuszka, nie smutaj sie bo dzidziuś też jest smutny a teraz musisz byc dla niego silna :*:*:*

lilia u gory to tetno dziecka a na dole skurcze, jak jest skurcz to robi sie gorka, na sto to sa juz mocne skurcze czasem, ja mialam na 50 ostatnio to tylko lekkie twardnienie czulam, a przy 1 porodzie jak mialam bole jak na miesiaczke przy skurczu to juz pokazywalo kolo 100

Kruszka nie będę radziła bo jeżeli chodzi o sprawy małżeńskie to sama nie wiem jak postępować bo u mnie też kolorowo nie było i nie jest. Mogę jedynie przesłać wirtualne przytulasy. Jeżeli masz ochotę się wygadac to pisz, po to tu jesteśmy żeby się wspierać.

O kurcze, nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich tematów.

Dzięki za kciuki dla R., wrócił z rozmowy zadowolony, zobaczymy jak będzie.

Akuku, nigdy nic z biodrami nie miałam, dopiero od jakiś 2 lat czasem coś bolało, ale od wczoraj jest dramat, noga w ogóle obciążenia nie przyjmuje:/ Współczuje Twoich przeżyć.

Dzisiaj uświadomiłam R. co do zasady "3xs" :) ale dopiero od 27 lipca możemy praktykować, jak urlop zacznie :) A moja Lena ma pozwolenie na urodzenie się 1 sierpnia :) podoba mi się ta data.

Sypialnia skręcona! Ale fot nie zrobiłam, komoda dla młodej też jest. W środę montaż kuchni, a w czwartek za tydzień budynek ma mieć odbiór i możemy się wprowadzać :)

Kruszka, przytulam:*

Kruszka.... A ja cię rozumiem.
Próbowałabym obrotu, bo będziesz sobie pluła ze tego nie zrobiłaś i podczas prób obracania i tak byłabyś z lekarzem, wiec i tak byłabyś pod opieka. Jak sie nie da to sie nie da.
Moj m tez pracuje od 7.30-22/24 i wiem jak ci kochana cieżko.

Rob jak czujesz i tyle.

Ja dzisiaj mam dobry dzień. Dziecko w brzuszku spokojne, w szkole rodzenia wycisk na ćwiczeniach a mimo to dobrze się czuje :))))) Aż zaskoczona jestem. Coś mi się wydaje że przyjdzie mi za to dobre samopoczucie zapłacić :-D

Jak wygląda psiocha pod koniec? :laugh2:

blerka ciekawy widok musiał być ahahaha. odruchowo....

Akuku no będę musiała, najlepiej do lustra bo inaczej sama to dziecko wyciągnę z siebie :p

Kruszka strasznie współczuje.... życie jest niesprawiedliwe :-( trzymaj się tam jakoś

reklama
Do góry