anney
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny jestem nowa na tym forum zreszta chyba nigdy nie byłam na żadnym forum . Termin z pierwszej wizyty mam na 20.08 śle lekarz powiedział ze moze sie to zmienić . Koleją wizytę mam 5.01. Mam już 2 dzieci Michalina ma 6,5 lat a Marek 14 miesięcy koleją ciaza to wpadka zreszta tylko pierwsza była planowana a ta teraz jest ogromnym zaskoczeniem . Widzę ze są tu tez mamy które bedą miały 3 lub 4 dzieci i chciałam zapytać jak reaguje wasze najbliższe otoczenie na koleją ciąże bo umnie to wielkie zaskoczenie , politowanie jak sobie poradzę a wręcz 3 dzieci czy ja jestem normalna ... tak to odbieram . A sytuacja materialna nasza jest bardzo dobra wiec nie rozumiem gdyby była zła lub słaba to moze bym to zrozumiała . Jakoś starzy tez nie jesteśmy bo 24.08 skończę 30 lat a moj maz w październiku 32 lata .
Ja w pierwszej ciazy przytyłam 23 kg w drugiej 20. Kg i za każdy razem po pół roku dochodziłam do swojej wagi .
gusiu, a niech inni patrza w swoj sos. co ty sie kochana przejmujesz! na drzewo z nimi.
ja jestem rozwodka z dwojka dzieci (po 1o latach zwiazku) i teraz z nowym mezem kolejne wiec wiesz
ludzi mam totalnie, ale to titanie w dupie i to co mysla. gdybym mogla fizycznie, jako organizm miec 5 dzizeci, to bym tyle miala, bo ammy cudowna rodzine, materialnie ok i kazdy kazdego kocha.
nos w swoj sos.
i ciesze sie,ze z nami jestes!