reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Starajaca super wiesci, gratuluje i cieszę się razem z Tobą :-)

Gusia witaj, rozgosc się :-) Na komentarze otoczenia odpowiadalabym ze to moja sprawa i ze tak chcialam i jestem szczesliwa.
Ludzie sa rozni i nigdy nie jest tak ze wszyscy bada szczęśliwi, nie ma co sie przejmować innymi :-)

reklama
Gusia moja mama sie przerzegnala... a wiekszosc znajomych jeszcze nie wie..
U mnie nie bylo wpadki przy zadnym ale i tak wiekszosc mysli ze sie zabezpieczyc nie potrafimy.. jestesmy patologia itd.. juz sie nie moge doczekac spojrzen litosci :)

Gusia gratuluje ! Gadaniem sie nie przejmuj ! :)
Starajaca super wiesci, ciesze sie razem z Toba :*
Dziolszki zaczyna mnie to klucie niepokoic... to taki krotki intensywny bol, godzine temu powtarzal sie co pare mint, pozniej mialam przerwe a przed chwila to byl taki klujaco-pulsacyjny bol... umiejscowil sie nad wzgorkiem, nie do konca na srodku, ale tez nie calkiem po lewej.... jak myslicie to normalne?bo nie wiem co robic.... leze w lozku i myslalam, ze przejdzie a u przeszlo na chwile...

Akukuno właśnie czuje sie czasami jak jakaś patologia co zabezpieczyć sie nie umie ... Hmmm no moze troche nie umie bo pierwsza ciaza planowana 2 to grypa żołądkowa i tabletki nie dzalaly i będąc w ciazy brałam całe opakowanie tabletek a pozniej cała ciąże najróżniejsze badanie czy wszystko z dzieckiem ok a 3 to dlatego ze byłam z młodszym w szpitalu i zapomniałam do szpitala wzias tabletki przez 5 dni ale nauczona poprzednimi doświadczeniami nie wzięłam reszty tabletek tylko były inne zabezpieczenia a i tak ciaza . Wiec teraz czuje sie jak patologia która tylko sie bzyka :((( i nie chce tu nikogo obrazić bo sama czuje sie urażona jak odbieram to od innych . A w całe nie jesteśmy patologia właśnie kończymy budować dom który ma 5 pokoi plus salon itp wiec każde dzidcko będzie miało swój pokój . Jak sie budowaliśmy to każdy mówił po co w taki duży dom a drudzy kolejne dziecko by sie przydała a teraz to jak ty sobie poradzisz .

reklama
Kochane dziekuje bardzo :) magdus92 nie martw sie bd dobrze bole to normalne u nas tez myslal ze cos sie dzieje bo brzuch mnie pobolewal jak przed poronieniem a tu okazalo sie wszystko dobrze serduszko :) wiec czasem jestesmy przewrazliwione ;) musimy przestac sie nakrecac kochaniutkie a przetrwamy do sierpnia muuuahh

Do góry