Akuku
Fanka BB :)
starajaca jak ja bym miała stwierdzić plec dziecko poprzez patrzenie na kolor ubranek itd. to cala 3 dzieci bylaby dziewczynkmi w każdej ciąży marze o dziewczynce ! w 2 ciąży byam awet pewna ze będzie dziewczynka i jak się urodzil Victorek to zagladalam mu miedzy nogi jak mi pwedzieli ze chlopiec !!! teraz z Emilkiem wiedziałam ze chlopiec choć caly czas się ludzilam do końca ze może jednak pomylka ! ale nie !
Tak wiec teraz się nastawiam na chłopca znowu choć nie mowie ze nie mysle jakby to było fajnie mieć coreczke ojj nawet nie wiem czy będę na usg pytac czy chlopiec czy dziewczynka...
Ludzie mi wspolczuja ze mam 3 synow ! i wszyscy mi zycza corki...mi jest obojętnie , ale jest taka iskra jak mysle o tych sukienusiach które mam w domu i leza w kartonie i będę musiala oddac komus zapewne
Tak wiec teraz się nastawiam na chłopca znowu choć nie mowie ze nie mysle jakby to było fajnie mieć coreczke ojj nawet nie wiem czy będę na usg pytac czy chlopiec czy dziewczynka...
Ludzie mi wspolczuja ze mam 3 synow ! i wszyscy mi zycza corki...mi jest obojętnie , ale jest taka iskra jak mysle o tych sukienusiach które mam w domu i leza w kartonie i będę musiala oddac komus zapewne