reklama
Dziewczyny, odbiegajac troche od tematu, wczoraj pisalam ze badalam progresteron i chyba mam przyczyne dlaczego stracilam wczesniej ciaze i mam nadzieje ze teraz do tego nie dojdzie.. powinnam miec ponad 20 a moj progresteron wynosi 11,57 dzisiaj zaden ginekolog nie przyjmuje a strasznie sie boje ze do piatku cos sie moze stac..
goosiak16
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, odbiegajac troche od tematu, wczoraj pisalam ze badalam progresteron i chyba mam przyczyne dlaczego stracilam wczesniej ciaze i mam nadzieje ze teraz do tego nie dojdzie.. powinnam miec ponad 20 a moj progresteron wynosi 11,57 dzisiaj zaden ginekolog nie przyjmuje a strasznie sie boje ze do piatku cos sie moze stac..
Spróbuj może w aptece wziąść dupka na tzw zeszyt. W sensie że recepte doniesiesz. U mnie tak się udaje ale dlatego że znajome są za kasami.
Nat a moze prywatnie ? Nie denerwuj sie, na spokojnie posprawdzaj ;-)
Dzwonilam dzis do przychodni, jednak bedzie czynna :-) Wizyte mam 5ego o 12:40 Mam nadzieje, ze mi sie z wynikami wyrobia, bo robilam te wszystkie tokso itp, ale na alloprzeciwciala sie dlugo czeka .
Ja kupywac cokolwiek, lacznie z glupim smoczkiem bede dopiero w lipcu. Nie chce zapeszac.
Co do brzuchola to od razu mi wywalilo :-)
Dziolchy, tez macie takie chore sny? Mnie sie drugi dzien sni, ze ktos wymiotuje Dzis w nocy snilo mi sie, ze moj mi na kolana wymiotuje, no paranoja
Dzwonilam dzis do przychodni, jednak bedzie czynna :-) Wizyte mam 5ego o 12:40 Mam nadzieje, ze mi sie z wynikami wyrobia, bo robilam te wszystkie tokso itp, ale na alloprzeciwciala sie dlugo czeka .
Ja kupywac cokolwiek, lacznie z glupim smoczkiem bede dopiero w lipcu. Nie chce zapeszac.
Co do brzuchola to od razu mi wywalilo :-)
Dziolchy, tez macie takie chore sny? Mnie sie drugi dzien sni, ze ktos wymiotuje Dzis w nocy snilo mi sie, ze moj mi na kolana wymiotuje, no paranoja
anney
Fanka BB :)
Mam w domu pelno luteiny ale boje sie ja brac bo za kazdym razem powodowala odwrotny skutek, a moze sobie to wmawiam, sama juz nie wiem.. zadnych boli ani plamien nie mam, chociaz to..
dlaczego odwrotny skutek?
z luteiby tylko jak na duphaston przechodzisz moze wystąpić plamienie zwz na stężenie progesteronu.
Ja bym wzięła, progesteron masz niski bardzo, ale musisz sama zdecydować.
beata88
Nat ja przy drugiej ciąży od samego poczatku leciałam na luteinie dopochwowej bo pierwsze poronilam i lekarz zapobiegawczo mi dał. Może zadzwoń na pogotowie i się zapytaj czy mozesz wziąść.
A co do snów to nic nawet nie mówię. Mam takie sny erotyczne że mmm.... oj głupia ja
A co do snów to nic nawet nie mówię. Mam takie sny erotyczne że mmm.... oj głupia ja
loveboiled
Ja tez mam dziwne sny, ostatnio mi się śniło ze moja mama w ciąży jest albo ze szlam do znajomej która ma trojaczki po wozek ha ha
reklama
loveboiled
Ja w pierwszej ciąży jakoś po 20 tygodniu zaczynałam kompletować wyprawke.