Bolilol
Fanka BB :)
ja prdl zaraz się zacznie fala transferów, ale będziemy grubeeeeeeeBędziemy jeść frytki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja prdl zaraz się zacznie fala transferów, ale będziemy grubeeeeeeeBędziemy jeść frytki!!!
Mam kontakt z @AScarlett choćbya Ty skąd wiesz? Tak nas lubisz, że nas stalkowalas?
To nie jest dobra droga - wiem, bo też byłam w tym miejscu. Teraz, będąc po trzecim poronieniu, staram się już nie popełnić tego błędu i dzielę się z innymi moimi obawiam, przemyśleniami i bólem. Zagryzania policzków i trzymacie bólu w sobie (co robiłam przez większość życia) finalnie powodowało kumulacje, a po czasie wybuch negatywnych emocji, a to nigdy nie jest dobre.wiesz co sytuacja się mocno skomplikowała. Teraz jest tak, że to ja muszę wspierać na wielu płaszczyznach.
No a przez to nie mam kiedy skorzystać z rozmowy z psychologiem. Psiółki tez nie chce ciagle obarczać, Was też i tak chodzę zagryzając policzki do wewnątrz i powtarzając sobie „sama musisz sobie poradzić”.
Mąż wiezie KFC i shake z masłem orzechowym aaaa wolę być grubaja prdl zaraz się zacznie fala transferów, ale będziemy grubeeeeeee
Jak się czujesz ?Dzień dobry, wróciłam
Ja jestem mam nigdy pryszczy,no Oki ..mam ale zawsze na pośladkachprzed okresem lub w trakcie,ale to są pojedyncze ale mega duze, nigdy nie miałam na twarzy,a tym razem miałam z 8 właśnie na twarzy
A z tego co ja wiem to skomentowałam post o objawach innej dziewczyny ,a "dosrałaś" się do mnie,radzę wrócić parę postów wyżej.no ale....Z tego co wiem jesteśmy na wątku kreskowym, a nie ciążowym. Wszystkie współczujemy straty. Ale weź pod uwagę uczucia innych dziewczyn które LATAMI starają się o dziecko. Moze nie chcemy wysłuchiwać bulgotania gilgotania srania musowania macicy.
Bo ja ani o sraniu ani o musowaniu macicy nic nie wspominałam. Tyle w tym temacie,co złego to nie Ja..A z tego co ja wiem to skomentowałam post o objawach innej dziewczyny ,a "dosrałaś" się do mnie,radzę wrócić parę postów wyżej.no ale....
U nas dzisiaj picka a po drodze spacerek i lody, czekam tylko aż się trochę ochłodzi.Mąż wiezie KFC i shake z masłem orzechowym aaaa wolę być gruba