Brownie1992
Moderator
Mogę każdej z dziewczyn post tutaj skomentowaćA z tego co ja wiem to skomentowałam post o objawach innej dziewczyny ,a "dosrałaś" się do mnie,radzę wrócić parę postów wyżej.no ale....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę każdej z dziewczyn post tutaj skomentowaćA z tego co ja wiem to skomentowałam post o objawach innej dziewczyny ,a "dosrałaś" się do mnie,radzę wrócić parę postów wyżej.no ale....
Tak,owszem,komentować nikt nikomu nie zabroni,ale traktujmy się na równi a nie ,że ktoś gorszy bo nowy...i nie mam na celu się tu wyklucac, któraś z dziewczym napisałam, więc dopowiedziałam, szanujmy się na wzajem,bo dogryzanie nie jest niczym dobrym...Mogę każdej z dziewczyn post tutaj skomentować
Czy ja się kiedyś kimkolwiek na forum wykłÓcałam?Tak,owszem,komentować nikt nikomu nie zabroni,ale traktujmy się na równi a nie ,że ktoś gorszy bo nowy...i nie mam na celu się tu wyklucac, któraś z dziewczym napisałam, więc dopowiedziałam, szanujmy się na wzajem,bo dogryzanie nie jest niczym dobrym...
Mi trzy dni temu skończyła się @, ale jakby mnie ktoś zapytał, to objawy mam bardziej ciążowe niż będąc w ciążyJa kilkukrotnie byłam PEWNA, że jestem w ciąży. Bolał mnie prawy jajnik, innym razem lewy, miałam pryszcze na brodzie albo na czole, musowala mi macica albo bolały mnie plecy, miałam gulę pod kolanem albo dretwiejący prawy pośladek, bolały mnie cycki albo mnie nie bolały albo swedzialy mnie sutki. Po prostu WIEDZIALAM, ze tym razem to jest ciąża.
Oh well.
Wiec pozwól, że odpuszczę ten temat..Czy ja się kiedyś kimkolwiek na forum wykłÓcałam?
Wszystkie jak jeden mąż poświadczą, że nie
Tak mówisz o szacunku, a nawet pierwszej strony się nie chciało przeczytać.
Wszyscy się bojaNastąpiła niezręczna cisza
SzkodaWiec pozwól, że odpuszczę ten temat..