reklama
Moonstone
Moderator
To była jakaś fala fałszywie pozytywnych pinkowa ja nawet kreskę na teście miałam i to tłustą i też bo dziwka była oszukana
wrobelmm
Fanka BB :)
Mój pierwszy okres po ostatnim poronieniu też taki był - zastanawiałam się nawet czy to okres, czy plamienie. Ten ostatni (drugi po stracie) nadrobił jednak wszystkie negatywne aspekty i to z nawiązkąDlatego tak ważna jest obserwacja, znajomość swojego ciała No i trochę intuicji
Ciekawa jestem tylko waszego zdania. Ten okres, po łyżeczkowaniu, był u mnie jak bajka. Mało krwawienia, praktycznie zero bólu. Nawet na anty miałam mocniejsze bólowo i bardziej obfite. Jakiś komentarz?
Myszko
O! Dobrze, że mi przypomniałaś, bo zaczęłam jeść a Pueria nadal w opakowaniuO Bobie, mój mózg chyba już nie działa. Chciałam dzisiaj zrobić eksperyment z jedzeniem supli przed posiłkiem. I zadowolona miałam właśnie pisać Wam ze chyba działa, bo nie odbija mi się rybą. I patrzę na pusty talerz koło laptopa a tam tabletki…. zjadłam tylko jednego tabsa, a pueria sobie grzecznie czekała, wiec nie dziwo ze mi się nie odbija, bo nie ma po czym. Eksperymentu ciąg dalszy w takim razie jutro…
Moonstone
Moderator
Będziemy jeść frytki!!!hahaha, już im to zapomniałam bo żebym wybaczyła tak do końca, to nie niedługo będą miały być może okazję (nie wiem czy je kupię) aby pokazać prawilne piękne krechy po pierwszym transferze
Bolilol
i jeszcze implementacja i inkorporacjaDokładnie tak. I nie piłam bo cionsz a plamienie to „interpolacja”
Bolilol
Bolilol
a Ty skąd wiesz? Tak nas lubisz, że nas stalkowalas?To była jakaś fala fałszywie pozytywnych pinkow
Kosinka94
Moderator
Część sama smutki dziś tu widzę, to dorzucę jeszcze swój. Dziś 1dc, no ale nowy cykl- nowa szansa
U mnie dość aktywnie. Masarka od rana, a za pół godziny zaczynamy wykopki. Z pewnością zmniejszy się moja aktywność, ale będę stara się was podczytwać by być na bieżąco. No i trzeba tu pozytywnych testów, bo bardzo mamy biedny ten sierpień
@Kejcik cieszę się, że wizyta się udała i trzymam kciuki za powodzenie
U mnie dość aktywnie. Masarka od rana, a za pół godziny zaczynamy wykopki. Z pewnością zmniejszy się moja aktywność, ale będę stara się was podczytwać by być na bieżąco. No i trzeba tu pozytywnych testów, bo bardzo mamy biedny ten sierpień
@Kejcik cieszę się, że wizyta się udała i trzymam kciuki za powodzenie
reklama
Brownie1992
Moderator
Z tego co wiem jesteśmy na wątku kreskowym, a nie ciążowym. Wszystkie współczujemy straty. Ale weź pod uwagę uczucia innych dziewczyn które LATAMI starają się o dziecko. Moze nie chcemy wysłuchiwać bulgotania gilgotania srania musowania macicy.No ja właśnie też wiedziałam że jestem w ciazy,intuicja mi to mówiła a test zrobiłam dopiero w dniu miesiaczki .jeszcze to był taki bulgot gilgoczacy że złapałam się za brzuch ,a mój mąż mowi"ty w ciazy jestes"? Ciazy już nie ma z gilgot minoł.