Kejcik
Fanka BB :)
a ja nawet kreskę na teście miałam i to tłustą i też bo dziwka była oszukanaA ja miałam sraczkę i co ? I goówno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja nawet kreskę na teście miałam i to tłustą i też bo dziwka była oszukanaA ja miałam sraczkę i co ? I goówno
to pytanie było zadane już milion razy na tym forum i tak, tak właśnie myślimy ale wciąż nie zapominamy, ze to tylko kawałek papieru, który może dobrze podpowiadać ale nie musiMyślicie że testy owu z domowego laboratorium są wiarygodne?
nie wiem jaką mam dać reakcję Czy ja dobrze pamiętam, że to był dzień kobiet?a ja nawet kreskę na teście miałam i to tłustą i też bo dziwka była oszukana
Dzięki...do forum wróciłam kila dni temu po rocznej przerwieto pytanie było zadane już milion razy na tym forum i tak, tak właśnie myślimy ale wciąż nie zapominamy, ze to tylko kawałek papieru, który może dobrze podpowiadać ale nie musi
taknie wiem jaką mam dać reakcję Czy ja dobrze pamiętam, że to był dzień kobiet?
chciałam napisać "oszczane pinki", ale dotarł do mnie bezsens tej obelgi
hahaha, już im to zapomniałam bo żebym wybaczyła tak do końca, to nie niedługo będą miały być może okazję (nie wiem czy je kupię) aby pokazać prawilne piękne krechy po pierwszym transferzechciałam napisać "oszczane pinki", ale dotarł do mnie bezsens tej obelgi
Myślę że ten bulgot i gilgot to co najwyżej była przesuwająca się kupa i nic więcej.Ja teraz tak myślę nad tym wszystkim i się zastanawiam czy ten gilgot, bulgot, nie był spowodowany zagniezdzajacym się zarodkiem w macicy.tego się już nie dowiem
Dokładnie tak. I nie piłam bo cionsz a plamienie to „interpolacja”Ja kilkukrotnie byłam PEWNA, że jestem w ciąży. Bolał mnie prawy jajnik, innym razem lewy, miałam pryszcze na brodzie albo na czole, musowala mi macica albo bolały mnie plecy, miałam gulę pod kolanem albo dretwiejący prawy pośladek, bolały mnie cycki albo mnie nie bolały albo swedzialy mnie sutki. Po prostu WIEDZIALAM, ze tym razem to jest ciąża.
Oh well.