reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Mam piekarnik, ale zapakowany w folii 😅 aktualnie jest elementem dekoracyjnym, czeka na kuchnię. No wiadomka ser taki spieczony to pewnie sekret tego smak 🤤 Obawiam się tylko, że wyjdzie paciaja z mikrofali, dlatego zapytałam czy ktoś próbował to w mikrofali podgrzewać :)
Ja też jadłam z mikrofalówki jest zjadliwa tak jak było powiedziane wcześniej nie polecam tej całej serowej bo jest obrzydliwa 🙈

Co do Shein to ja nie wiem jak tam cokolwiek znaleźć. Chyba za dużo rzeczy mają. To samo mam z Half Price - nic nie znalazłam. Ja nie umiem kupować w sklepach z dużą ilością asortymentu.
Dla mnie half price to taki bardziej luksusowy lumpeks 🙈nie lubię i nie chodzę bo dla mnie to udręka 🙈

Apropo wad wzroku, ja teraz planuje iść do okulisty, i nie widze z daleka, nie znam sie na tym, czy przypadki nie dostane jakiś " denek od słoika"?😆
Bo tego sie obawiam, a kontaktów bie chce chyba, bo za dużo roboty, a z drugiej stronu rzadne okulary mi nie pasują 😆
I bądź tu mądry😁
Może kobitki co noszą okularki coś napiszą.
Mój maż ostatnio sobie zerówki kupił, zadowolony , że wygląda inteligentnie, dla mnie težqygląda bardziej seksi😏
Tkz cylindry daje się przy poważnych wadach wzroku. Ja z astygmatyzmem i niewielka wadą mam normalne szkła.

Ja wczoraj przed snem analizowałam swój wykres temperatur i tak sobie wyliczylam, że chce mieć 36,6 to by mogło świadczyć o skoku i owulacji. Rano jak mierzyłam temp to oczywiście zasnęłam zanim zapisałam. Jak na złość zamiast odczytać poprzedni wynik zresetowałam go i teraz nie wiem czy było to 36,6 czy mi się tylko śniło, że widzę 36.60 🙈 Ale jestem na siebie zła! 😒 sorry, musiałam się wyżalić 😅

Ja wczoraj przed snem analizowałam swój wykres temperatur i tak sobie wyliczylam, że chce mieć 36 to by mogło świadczyć o skoku i owulacji. Rano jak mierzyłam temp to oczywiście zasnęłam zanim zapisałam. Jak na złość zamiast odczytać poprzedni wynik zresetowałam go i teraz nie wiem czy było to 36 czy mi się tylko śniło, że widzę 36.60 🙈 Ale jestem na siebie zła! 😒 sorry, musiałam się wyżalić 😅
Też mam takie rozkminy czy coś mi się śniło czy to było naprawdę xD

teraz nie wiem, ale chyba czas się wybrać na kontrolę. Ja na początku miałam -0,25 i -0,5 rok temu -0,5 i -0,75 a teraz nie wiem. Ale jak widać idę ćwiartkami 😉 do tego właśnie lekki astygmatyzm. I okulary mi pomagają, chociaż w domu ściągam bo mi przeszkadzają
Mam takie same szkła teraz 😂 idę w sierpniu w końcu po jakiś 5 latach do okulisty zbadać wzrok 😂

reklama
Ja wczoraj przed snem analizowałam swój wykres temperatur i tak sobie wyliczylam, że chce mieć 36,6 to by mogło świadczyć o skoku i owulacji. Rano jak mierzyłam temp to oczywiście zasnęłam zanim zapisałam. Jak na złość zamiast odczytać poprzedni wynik zresetowałam go i teraz nie wiem czy było to 36,6 czy mi się tylko śniło, że widzę 36.60 🙈 Ale jestem na siebie zła! 😒 sorry, musiałam się wyżalić 😅
O nieeeeeee, też tak czasami miałam! Do wieczora rozkminialam czy mi się ta temperatura nie śniła przypadkiem 😂

Do góry