reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
A dziewczyny co powiecie na te wyniki ?
IMG_8195.jpeg

są jakieś termometry, które są powiązane z aplikacją i jak mierzysz temp to Ci automatycznie przez bluetooth leci wynik do apki, rozważałam to 😅
Łoo, to byłoby coś dla mnie 😄 o ile ta temperatura szła mi nieźle to w tym tygodniu zasypiam z termometrem 🙆‍♀️ W niedzielę mierzyłam o 7 i o 9 obudziłam się z zacisnietym w dłoni termometrem. Nie zdążyłam go odłożyć i już zasnęłam 😄 Ta pogoda chyba też mnie wykańcza, GDZIE jest słońceee 🌞

Apropo wad wzroku, ja teraz planuje iść do okulisty, i nie widze z daleka, nie znam sie na tym, czy przypadki nie dostane jakiś " denek od słoika"?😆
Bo tego sie obawiam, a kontaktów bie chce chyba, bo za dużo roboty, a z drugiej stronu rzadne okulary mi nie pasują 😆
I bądź tu mądry😁
Może kobitki co noszą okularki coś napiszą.
Mój maż ostatnio sobie zerówki kupił, zadowolony , że wygląda inteligentnie, dla mnie težqygląda bardziej seksi😏
Ja byłam u okulisty w grudniu zeszłego roku- stwierdziłam, że sobie zrobię prezent świąteczny w postaci nowych okularów 🩵
Byłam w Muscat 😁
przyszłam na umówiona wizytę, optyk mnie zbadała, wada mi się nie pogłębiła, a potem wybór okularów 😎 pomagał mi taki pan, który hetero się nie wydawał (to żadna dyskryminacja!), ale tak mi dobrał okulary, że wszyscy chwalą, że tak mi pasują, że już teraz sobie mnie bez dodatkowej pary oczu nie wyobrażają 🫣🤣 także noszę je z dumą 😎
Także Muscat polecam bardzo, bardzo 😅
TEAM ASTYGMATYZM 😃

Dziewczyny. W którym dniu cyklu robi się TSH i prolaktynę ? Myślę, że powinnam zrobić. Prolaktyny nigdy nie robiłam a TSH jakieś 3 lata temu , ale chyba czas najwyższy już skontrolować

reklama
Do góry