reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Mam piekarnik, ale zapakowany w folii 😅 aktualnie jest elementem dekoracyjnym, czeka na kuchnię. No wiadomka ser taki spieczony to pewnie sekret tego smak 🤤 Obawiam się tylko, że wyjdzie paciaja z mikrofali, dlatego zapytałam czy ktoś próbował to w mikrofali podgrzewać :)
Ja też jadłam z mikrofalówki jest zjadliwa tak jak było powiedziane wcześniej nie polecam tej całej serowej bo jest obrzydliwa 🙈

Co do Shein to ja nie wiem jak tam cokolwiek znaleźć. Chyba za dużo rzeczy mają. To samo mam z Half Price - nic nie znalazłam. Ja nie umiem kupować w sklepach z dużą ilością asortymentu.
Dla mnie half price to taki bardziej luksusowy lumpeks 🙈nie lubię i nie chodzę bo dla mnie to udręka 🙈

Apropo wad wzroku, ja teraz planuje iść do okulisty, i nie widze z daleka, nie znam sie na tym, czy przypadki nie dostane jakiś " denek od słoika"?😆
Bo tego sie obawiam, a kontaktów bie chce chyba, bo za dużo roboty, a z drugiej stronu rzadne okulary mi nie pasują 😆
I bądź tu mądry😁
Może kobitki co noszą okularki coś napiszą.
Mój maż ostatnio sobie zerówki kupił, zadowolony , że wygląda inteligentnie, dla mnie težqygląda bardziej seksi😏
Tkz cylindry daje się przy poważnych wadach wzroku. Ja z astygmatyzmem i niewielka wadą mam normalne szkła.

Ja wczoraj przed snem analizowałam swój wykres temperatur i tak sobie wyliczylam, że chce mieć 36,6 to by mogło świadczyć o skoku i owulacji. Rano jak mierzyłam temp to oczywiście zasnęłam zanim zapisałam. Jak na złość zamiast odczytać poprzedni wynik zresetowałam go i teraz nie wiem czy było to 36,6 czy mi się tylko śniło, że widzę 36.60 🙈 Ale jestem na siebie zła! 😒 sorry, musiałam się wyżalić 😅

Ja wczoraj przed snem analizowałam swój wykres temperatur i tak sobie wyliczylam, że chce mieć 36 to by mogło świadczyć o skoku i owulacji. Rano jak mierzyłam temp to oczywiście zasnęłam zanim zapisałam. Jak na złość zamiast odczytać poprzedni wynik zresetowałam go i teraz nie wiem czy było to 36 czy mi się tylko śniło, że widzę 36.60 🙈 Ale jestem na siebie zła! 😒 sorry, musiałam się wyżalić 😅
Też mam takie rozkminy czy coś mi się śniło czy to było naprawdę xD

teraz nie wiem, ale chyba czas się wybrać na kontrolę. Ja na początku miałam -0,25 i -0,5 rok temu -0,5 i -0,75 a teraz nie wiem. Ale jak widać idę ćwiartkami 😉 do tego właśnie lekki astygmatyzm. I okulary mi pomagają, chociaż w domu ściągam bo mi przeszkadzają
Mam takie same szkła teraz 😂 idę w sierpniu w końcu po jakiś 5 latach do okulisty zbadać wzrok 😂

reklama
Ja wczoraj przed snem analizowałam swój wykres temperatur i tak sobie wyliczylam, że chce mieć 36,6 to by mogło świadczyć o skoku i owulacji. Rano jak mierzyłam temp to oczywiście zasnęłam zanim zapisałam. Jak na złość zamiast odczytać poprzedni wynik zresetowałam go i teraz nie wiem czy było to 36,6 czy mi się tylko śniło, że widzę 36.60 🙈 Ale jestem na siebie zła! 😒 sorry, musiałam się wyżalić 😅
O nieeeeeee, też tak czasami miałam! Do wieczora rozkminialam czy mi się ta temperatura nie śniła przypadkiem 😂

Do góry