nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Ja też z astygmatyzmem i właśnie przed chwilą zauważalnie zarysowałam sobie szkło okularów, które wyrobiłam jakieś 3 miesiące temu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że czytasz nas z kibla?Nadrabiam
o nieeeeee, to gorsze niż porysowanie telefonu!Ja też z astygmatyzmem i właśnie przed chwilą zauważalnie zarysowałam sobie szkło okularów, które wyrobiłam jakieś 3 miesiące temu.
Czeba zapierdalać bo zamknięcieCo tu tak spokojnie dzisiaj? Czy wszystkie pracują?
Noo, najgorzej, że rysa akurat centralnie w polu widzenia.o nieeeeee, to gorsze niż porysowanie telefonu!
Lepiej zadzwoń 11.08, bo 14.08 pewnie większość ekipy będzie na urlopach, bo długi weekend.już stwierdziłam, że nie będę tam więcej dzwonić, dopiero 14.08. Mają być na wizytę i tylko to mnie już interesuje. Szkoda moich nerwów.
Nie wiem czy to na okularach można ale jak mi się wywaliła suszarka i w drzwiach na balkonie zrobiła dość głęboka rysę to pasta do zębów na szmatce magicznie zmazała rysę, więc jakby ktoś kiedyś potrzebował patent na ryse na szkle to polecam pastę. Użyłam parodontaxNoo, najgorzej, że rysa akurat centralnie w polu widzenia.
Ja brałam sam Nac ale tylko w jednym cyklu i owulacja przesunęła mi się dwa dni. Ale też nie testowałam więcej więc niekoniecznie przypisuje to do nacJeszcze w temacie Miovelii - czy stosowałyście Miovele Nac bez pcos? Bo tak teraz jeszcze czytam, że badania wykazują działanie w przypadku pcos, a u mnie go nie ma. Są niby jakieś pojedyncze, które mówią o działaniu nac w przypadku poronień nawykowych (i nawet endometriozie). I pytanie czy lepsza miovella nac, czy lepszy sam nac z innej firmy?
Miovelia pro nie mam sensu brać, bo wszystko co w niej jest już biorę (większość w b complex).