reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dzieki za ful odpowiedź.
Ja i tak mam obawy czy znajde cos pasujacego do mojej buzi 😬ale zobaczymy po wizycie.
O soczewkach myslalam, ale ponoc bardzo dużo z tym zachodu, i tak nie wiem🤷‍♀️
Może dopiero jak dotknę tematu to dobiore coś dogodnego.
Jak się nauczysz to nie ma zachodu.
Jak chcesz założyć soczewkę na prawe oko to bierzesz soczewkę na paluch, patrzysz skrajnie w lewo i wtykasz soczewkę. Później sama się układa. Ważne, żeby mieć czyste łapki i codziennie wymieniać płyn w pojemniczku.

Jak chcesz założyć soczewkę na prawe oko to bierzesz soczewkę na paluch, patrzysz skrajnie w lewo i wtykasz soczewkę. Później sama się układa. Ważne, żeby mieć czyste łapki i codziennie wymieniać płyn w pojemniczku.
Albo mieć jednodniowe xD

Tak "po ludzku" to przedstawiłaś , że prawie już się nie boję🙈
Poza tym na prawde wg mnie okulary mi nie pasują a ewidentnie nie widzę z daleka😆

reklama
poważnie? 10-11h bez opróżniania? 😳
Poważnie, rozmawiałam z ginekolog, a ostatnio widziałem też posty na ista odnośnie kubeczków i dalej podtrzymują że wystarczy rano i wieczorem. Wgl to przeżyłam szok jak przeszłam na kubeczków i zobaczyłam ile tak naprawdę jest krwi. Ja miałam dość obfite miesiączki, a kubeczka z rossmana wystarczał na cały dzień, oczywiście na samym początku nie ufałam i co chwilę opróżniałam.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry