nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Zrobiłam ten pilates! Najlepsze, że zrobiłam sobie ten drugi filmik i tak sobie myślę, ale super. Szybko i przyjemnie. Dobrze, że sprawdziłam, że to była dopiero rozgrzewka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak, bo to włókna mięśniowe się rozrywająjakby to mój poAWFowy mąż się przyjebał: Nie zakwasy, tylko mikrourazy xD
Ale podobno tak jest, że to co my nazywamy zakwasami to faktycznie jest co innego, a zakwas to co innego
a Ty też miałaś problem ze swoimi owulacjami przed rozpoczęciem leczenia IO?Mi ginekolog kazala zapytac endo skonsultować, czy nie zwiększyć dawki do 3 tys( ponoc to pomaga kobietom z IO zajść) , a mam 2 tys. i teraz sie zastanawiam czy nie zwiekszyc od dzisiaj zanim pojde, bo mam zapas leku
jak długo już przyjmujesz leki? czy to się do końca życia już bierze? czy jak inaczej kontrolują postępy w leczeniu/dawkowanie leków?ja nie robiłam nic na własną rękę, ale faktycznie zaczynałam od 1,5tys później weszliśmy na 2,55tys i ostatecznie miałam skończyć na 3tys. Ale organizm super reagował na tą środkowa dawkę i przy niej zostałam. Teraz mam siofor 850 rano i 750xr wieczorem
Ale sam dzień 1 też był spoko, nie?Zrobiłam ten pilates! Najlepsze, że zrobiłam sobie ten drugi filmik i tak sobie myślę, ale super. Szybko i przyjemnie. Dobrze, że sprawdziłam, że to była dopiero rozgrzewka...
Spoko do momentu tych wymachów na boki... Denerwowało mnie to, że nie miałam gdzie sobie postawić telefonu i musiałam głowę wychylać żeby zaglądać co ona tam robi. Jutro chyba włączę sobie na tv.Ale sam dzień 1 też był spoko, nie?
Ej nie straszcie mnie!