reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Mi ginekolog kazala zapytac endo skonsultować, czy nie zwiększyć dawki do 3 tys( ponoc to pomaga kobietom z IO zajść) , a mam 2 tys. i teraz sie zastanawiam czy nie zwiekszyc od dzisiaj zanim pojde, bo mam zapas leku 🤡
a Ty też miałaś problem ze swoimi owulacjami przed rozpoczęciem leczenia IO?

ja nie robiłam nic na własną rękę, ale faktycznie zaczynałam od 1,5tys później weszliśmy na 2,55tys i ostatecznie miałam skończyć na 3tys. Ale organizm super reagował na tą środkowa dawkę i przy niej zostałam. Teraz mam siofor 850 rano i 750xr wieczorem
jak długo już przyjmujesz leki? czy to się do końca życia już bierze?😱 czy jak inaczej kontrolują postępy w leczeniu/dawkowanie leków?

Ja jeszcze zaliczyłam dwugodzinny spacer po górzystym lesie na wieczór, więc jestem zadowolona. Dotarliśmy do miejsca, gdzie jakiś idiota wywoził gnój, w który oczywiście wlazł mój pies. Jak możecie sobie wyobrazić echo moich przekleństw niosło się po lesie. W sumie to nie widziałam na kogo mam być zła - na psa czy na starego, który trzymał smycz. 🤪 Pies zaliczył szybką kąpiel, ale zapachy utrzymują się nadal. 😐

reklama
Do góry