Avy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe jaka mi wyjdzie wada po wizycieja mam prawie identyko, ale w drugą mańkę, +2,5 , +2,75 i asty
Ja byłam na takiej wizycie u optyka gdzie mi dobrali soczewki i pokazywali jak zakładać, zdejmować, pielęgnowaćja się nie przekonałam do soczewek, nie umiem ich tam sobie wsadzic
Jak się nauczysz to nie ma zachodu.Dzieki za ful odpowiedź.
Ja i tak mam obawy czy znajde cos pasujacego do mojej buzi ale zobaczymy po wizycie.
O soczewkach myslalam, ale ponoc bardzo dużo z tym zachodu, i tak nie wiem
Może dopiero jak dotknę tematu to dobiore coś dogodnego.
Ja też byłam na takiej wizycieJa byłam na takiej wizycie u optyka gdzie mi dobrali soczewki i pokazywali jak zakładać, zdejmować, pielęgnować
Polecam coś takiego
ntak naprawdę ja noszę okulary tylko jak wychodzę z domu a jak ich zapomnę to też jestem w stanie normalnie funkcjonować.Ja byłam na takiej wizycie u optyka gdzie mi dobrali soczewki i pokazywali jak zakładać, zdejmować, pielęgnować
Polecam coś takiego
Albo mieć jednodniowe xDJak się nauczysz to nie ma zachodu.
Jak chcesz założyć soczewkę na prawe oko to bierzesz soczewkę na paluch, patrzysz skrajnie w lewo i wtykasz soczewkę. Później sama się układa. Ważne, żeby mieć czyste łapki i codziennie wymieniać płyn w pojemniczku.
Tak "po ludzku" to przedstawiłaś , że prawie już się nie bojęJak się nauczysz to nie ma zachodu.
Jak chcesz założyć soczewkę na prawe oko to bierzesz soczewkę na paluch, patrzysz skrajnie w lewo i wtykasz soczewkę. Później sama się układa. Ważne, żeby mieć czyste łapki i codziennie wymieniać płyn w pojemniczku.
A jak zrobisz tak jak napisałam to jesteś w stanie dotknąć oka palcem? Jeśli tak to na luzie soczewki założysz.Tak "po ludzku" to przedstawiłaś , że prawie już się nie boję
Poza tym na prawde wg mnie okulary mi nie pasują a ewidentnie nie widzę z daleka
Poważnie, rozmawiałam z ginekolog, a ostatnio widziałem też posty na ista odnośnie kubeczków i dalej podtrzymują że wystarczy rano i wieczorem. Wgl to przeżyłam szok jak przeszłam na kubeczków i zobaczyłam ile tak naprawdę jest krwi. Ja miałam dość obfite miesiączki, a kubeczka z rossmana wystarczał na cały dzień, oczywiście na samym początku nie ufałam i co chwilę opróżniałam.poważnie? 10-11h bez opróżniania?