reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Jest to pocieszające 😁😆
Ostatnio mój mąż przeczytał z parkometru oddalonego o 50 m kod, ja widziałam tylko maziaje, i do niego z tekstem" ty na prawde cos tam widzisz, cyfry" a on do mnie, no widać jak byk- stwierdziłam pora do okulisty, staraczkowe wizysty swoją drogą , ale chyba oślepłam 😅
Nie martw się 2 kreski na pewno zobaczysz 😄

reklama
teraz nie wiem, ale chyba czas się wybrać na kontrolę. Ja na początku miałam -0,25 i -0,5 rok temu -0,5 i -0,75 a teraz nie wiem. Ale jak widać idę ćwiartkami 😉 do tego właśnie lekki astygmatyzm. I okulary mi pomagają, chociaż w domu ściągam bo mi przeszkadzają
Mam identyczną wadę i mi okulista przykazał żeby nie rozleniwiać wzroku, to już nie chodzę w oksach od jakiś 8 lat 🙈 ale pasuje mi się umówić i sprawdzić czy nie jest gorzej.

Mam identyczną wadę i mi okulista przykazał żeby nie rozleniwiać wzroku, to już nie chodzę w oksach od jakiś 8 lat 🙈 ale pasuje mi się umówić i sprawdzić czy nie jest gorzej.
dlatego jak nie muszę to nie noszę 😉 ale jak pracuje przed komputerem to te oczy czasem bola no i właśnie najgorzej autem

Ja też mam wadę 0.5 tzn miałam jak nosiłam okulary pandemia i maseczki oduczyły mnie noszenia okularów 🤷‍♀️ teraz czasem założę ale strasznie mnie denerwują na nosie, totalnie się odzwyczaiłam.

Jutro robimy 40 przysiadów i 40 sekund planka 😁

A ja sobie dowalilam dzisiaj jeszcze ćwiczenia na barki, jutro ten plank będzie totalnym cierpieniem 😂

reklama
Do góry