Bolilol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlatego odpuściłam i się nie meczeNaturalne. Wsadzanie to nie jest babskie zadanie
Ja tam lubię szmacianenie szmaciane jedna taka mała sportowa a druga bardziej elegancka. Szanujmy się
Idź koniecznie.Jest to pocieszające
Ostatnio mój mąż przeczytał z parkometru oddalonego o 50 m kod, ja widziałam tylko maziaje, i do niego z tekstem" ty na prawde cos tam widzisz, cyfry" a on do mnie, no widać jak byk- stwierdziłam pora do okulisty, staraczkowe wizysty swoją drogą , ale chyba oślepłam
ja mam prawie identyko, ale w drugą mańkę, +2,5 , +2,75 i astyMalusią masz wadę.
U mnie -3 + astygmatyzm.
Ja nie umiem żyć bez soczewek. Ale bez okularów nie jestem w stanie bez szkód na małych palcach u stóp dojść z łazienki do sypialni nawetja się nie przekonałam do soczewek, nie umiem ich tam sobie wsadzic
Dzieki za ful odpowiedź.Ja noszę okulary. Przez kilka lat nosiłam tylko soczewki, ale jak wdało się zapalenie spojówek (non stop wracało) to przerzuciłam się na okulary. Denek od słoika nie dostaniesz - te czasy dawno minęły. Oprawek jest całe mnóstwo i na pewno coś wybierzesz. Jeśli nie to soczewki, zakładanie na początku może być trudne, ale są patenty, a jak ogarniesz to jest luksus.
Jak chcesz jakieś szczegóły to pytaj
HahahahhahaIdź koniecznie.
Ja jak byłam w podstawówce to mama mnie zawołała do okna, bo po drugiej stronie ulicy była psia orgia Jak jej powiedziałam, że nie widzę to od razu wywaliła mnie do okulisty
Malusią masz wadę.
U mnie -3 + astygmatyzm.