reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Hej dziewczyny!
Wlasnie obudzilam sie z dwudniowego koszmaru. W niedziele dostalam takich mdlosci, ze wymiotowalam po wszystkim calusienki dzien, nie udalo mi sie nawet wody napic. Wieczorem pamietam tylko, ze M siedzial przy mnie i mnie glaskal a ja ryczlam, i plulam nadmiarem sliny i marudzilam cos o jakis wakacjach. Nie wiedzialam, jaki jest dzien, godzina i co sie ze mna dzieje. W nocy wymiotowalam juz wlasna slina i myslalam, ze umieram.Oczywiscie nie poszlam dzis do pracy i dopiero teraz zaczynam dochodzic do siebie. Udalo mi sie napic i zjesc mala kanapke. Chyba moje leki na mdlosci przestaja dzialac. Jak te mdlosci wkrotce nie mina to ja sie wykoncze!

Szuszu,
bardzo mi przykro z powodu psa, wyobrazam sobie jak ci ciezko. My narazie bedziemy zakladac panele i poczekamy jak sie bedzie ciaza rozwijac. Mam nadzieje, ze wrazliwosc na zapachy szybko minie, jesli nie to bedziemy myslec co dalej.

Megmarion, zapach raczej ze skory, takie psie bakterie. Szaleje po dywanie i wszedzie ten zapach zostawia. Zaopatrzylismy sie we wszystkie mozliwe srodki dla psow i dywanow i podlog i walczymy.

Ledwo zyje...

Powodzenia na wszystkich wizytach.

ja tez mam jutro wizyte i tez sie troszke boje, ostatnio bylam 11.01 to przeciez tyle czasu minelo, mam nadzieje ze tam wszystko jest w porzadku bo kurcze nic nie czuje i sie troche boje tak jak ty, z tym ze jutro wizyta pan doktor zobaczy wyniki tylko a usg mam w srode wiec troche mam stresa miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

tak na marginesie widze ze my rowno mamy suwaczki heheh:-)

no tak, faktycznie - suwaczki mamy rowno... ja sie boje bo po trzech latach staran i poronieniu 1.5 roku temu to mam stracha jednak...

No i w koncu jak przyszło co do wizyty dzsiejszej to i tak niezobaczyłam:-(
a czemu nie zobaczylas??
U mnie też dzisiaj pomidorówka :-)
no to ja tez chyba zrobie pomidorowa - synek sie ucieszy:))
Ledwo zyje...

Powodzenia na wszystkich wizytach.
trzymaj sie - w koncu mdlosci musza minac

Ostatnia edycja:
Hejka dziewuszki wróciłam, paszporty odebrane:)

A teraz czas na ogłoszenia i sprawy organizacyjne sierpniówek:

Rozmawiałam z adminem forum i tak: mamy wybrać mODERATORKE NASZEGO FORUM,CZYLI TAKĄ OSOBE,KTORA WEZMIE NA SIEBIE SPRAWY ORGANIZACYJNE ZWIAZANE Z NASZYM FORUM. z DOSWIADCZENIA Z SIERPNIOWEK 2009 WIEM,ZE MOŻE TO BYC WIECEJ NIZ JEDNA MODERATORKA I NAWET TAK JEST LEPIEJ,GDYZ JAK KTOREJS COS SIE PRZYTRAFI,ROZCHORUJE SIE,CZY INNE LOSOWE SPRAWY JĄ DODTKNĄ,ZAWSZE BEDZIE KTOS NA "POSTERUNKU".

mODERATOREM POWINNY BYĆ OSOBY,KTORE SA BARDZO AKTYWNE NA FORUM,IM DŁUŻSZY STAZ NA FORUM BABY BOOM TYM LEPIEJ. zASTANÓWCIE SIE,KTORE Z NAS TO MOGĄ BYĆ I PROPONUJE,ZEBYSMY DZIS DO 20.00 PODJĘŁY DECYZJE.

pROPONUJE WYBRANIE 2 MODERATOREK (PRZYNAJMNIEJ NA RAZIE). PROPONUJCIE SWOJE TYPY. NIE GŁOSUJEMY SAME NA SIEBIE!!!!

aHA ZARAZ STWORZE NOWY WĄTEK SŁUZACY WŁASNIE DO ODDANIA GŁOSU,TAKZE TU NIC NIE PISZEMY,TYLKO W ODPOWIEDNIM WATKU,OKI??

POZDRAWIAM, NATT:)

U mnie dziś tez na obiad pyszna pomidorówka,,mniam...:):) ja juz po sprzątałam całe mieszkanie poseiele pozmieniałam poprałam a wieczorkiem będę porasowac;)) dziewczyny powiedzcie mi wam tez tak wypadaja włosy?? bo mi to masakrycznie normlanie szok za niedługo chyba łysa zostanę:(

Nadzieja wsparcie się przyda, bo na razie ugotowałam zupę (nie pomidorową, ale krem z brokułów), zjadłam, poleżałam, zaraz idę na spacer a łazienka sobie czeka i czeka...;-)
Malgoo biedaczko, ale miałaś paskudny weekend, pomyśl, że już niedługo naprawdę przejdzie, musi w końcu przejść
Natt ja mam jeszcze propozycję, żeby uwzględnić chęć bądź niechęć bycia moderatorem u dziewczyn które wybierzemy. Może jak się nr 1 lub2 nie zgodzi, to np. propozycja przechodzi na nr 3 itd. Co Wy na to dziewczyny?

A ja zapadlam w popołudniowa drzemkę, obudził mnie dopiero telefon od męża że wraca do domu i wstapi do sklepu, tylko sie pyta co kupić. Jak dobrze ze wpadl na pomysl by zrobic zakupy, bo ja jestem jakaś bez sil dziś.

TONYA baardzo dobry pomysł. Oczywiście,że nic na siłę! Aha a myślicie,że ta 20.00 to dobra godzina na zakończenie głosowania,czy może lepiej przedłużyć do końca dnia???i rano dopiero ustalimy kto jest na pierwszych dwoch pozycjach???
Bo teraz tak pomyslałam,ze to moze byc za krotko i ktos nie zadąży i poczuje sie ominięty w tej ważnej kwestii,prawda?

Hej!

Natt, zgadam się z powyższym:tak:
Malgoo wspoczuję tych dolegliwości.

Chyba w ogóle były jakieś niedobre fluidy w ten weekend, bo ja tez myślalam, że wczoraj poronie. dostalam takiego potwornego bolu brzucha, ze w kazdej pozycji mnie bolal. Myslalam ze to z ciążą, ale obczailam, ze to żoladek i jelita, tylko mi to tak bokami. dostalam strasznej kolki jelitowej i żoladek mi tez skrecalo.
No spa nie pomagala.
Przestraszylam sie, ze to jakas jelitowka czy cos,bo u mnie w szkole mnostwo dzieci chorych na to. Dzis troche lepiej sie czuje. Malo zjadlam w ciągu dnia i jakoś dalam rade w pracy,

W sobote mam usg i powiem szczerze, ze się boje jak diabli.

p/s. tak sobie pomyślała, że dawno nie widziałam wpisow od bazuki. Halo, koleżanko odezwij się!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny,ale naprodukowałyście postów. Co chce sie odnieśc do czegoś to juz zapominam kto to pisał....ależ ta ciaza numery z mózgiem robi....hepl! czytam jeszcze raz!
Ale nim zapomne to powiem wam,ze mi sie dzis sniło,ze urodziłam swoje bliźniaki i tak sie wkręciłam,ze rano poleciałam do pokoju Nati( chwilowo jej pokoju;-) )sprawdzić...jaaaaaa...ale sie smiałam!a taki realistyczny ten sen był!!! Ale pamietam,ze z Natka tez tak mi sie śniło! cos w tym musi byc....
oki ide czytac Was:)

Do góry