reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Anulek to szczyt chamstwa zeby takie rzeczy robic. A moze jest to Twoj cichy wielbiciel :p
Co do naszej ochrony zdrowia to niestety dziala ona beznadziejnie jak sie nie ma znajomosci itp to w izbie przyjec mozna spedzic strasznie duzo czasu, ja sama tego doswiadczylam w 2007r w i.p. spedzilam 8h z ostrym zap.pluc lewdo zywa. Mam naucze nastepnym razem jak cos sie bedzie dzialo nie tak (tfu tfu) bede dzwonic na pogotowie i juz. Zycze dla synka szybkiego powrotu do zdrowka.
Mlodam super ze wypuscili Cie do domku i ze szyjka sie wydluzyla. Musisz wejsc w "skore leniwca" :))
Ja znowu mam dzisiaj dzien lenia nic mi sie nie chce, 7tyg siedzenia robi swoje, nie myslam ze tak szybko sie przywzyczaje do nic robienia. Zmusze sie tylko do skoczenia do biedronki po proszek lovelli od dzisiaj ma byc w promocji. Ktoras z dziewczyn (nie pamietam, ktora) pisala ze od dzisiaj ma byc. Kupujecie proszek czy plyn??

Hej dziewczynki:-)
Mlodam, nie ma to jak w domu:-)
Ewa, bardzo współczuję, że synek tak choruje. Moja córcia była przeziębiona, ale już jej przechodzi.
Mój kot znowu chory, właśnie zsikał się pod siebie..biedny jest bardzo..

Rybka chyba sie nie zrozumialysmy, albo ja Ciebie. Chodzi mi o to czy kupujecie plyn do prania czy proszek do prania.

ankaa84 ja kupowałam proszek dla pierwszego, ale odkąd odkryłam żel persil to pożegnałam proszki ;-)

Ewa biedny ten Twój synek chorowitek

młoda dobrze że już w domu, odpoczywaj

reklama
Ewa przekichane macie z synkiem przykro mi....
Mlodam dobrze ze juz w domu odpoczywaj:-)
Macelina tez nie umiem jus spac :/
dzis dodatkowo miaalm nad ranem bliskie spotkanie z porcelana;-( chyba przez grilla ktorego zjadlam pozniej niz zwykle u znajomych i dzis czje sie dzieki temu bez sil do tego dochpodza dusznosci i pocenie sie w nocy bleh i tak oto nie pospalam moja plany na dzis legly w gruzach:wściekła/y:

Do góry