reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

akutan łączę się z Tobą:) Jedyną rzecz jaką mam zamiar dzisiaj zrobić to nieskomplikowany obiad. A co? Mnie też się należy odpoczynek....

Dziewczyny , tak sobie przypomniałam... Była w końcu któraś z Was na tym spotkaniu z Jacykowem???

reklama
Cześć Kochane :)

No i znowu ktoś mi te wycieraczki podniósł, dziecko to na pewno nie jest bo między 22 a 6 rano ktoś sobie żarty robi i próbuje mnie zmusić żebym przestawiła auto chyba...najwyraźniej komuś przeszkadza, że rzadko jeżdżę, a ja nie zamierzam się dostosowywać do czyjegoś widzimisię!! mam takie samo prawo stawiać auto pod domem jeżdżąc 2 razy w tygodniu jak ktoś kto jeździ 5
realmad2.gif
pomysł na dziś, może ma sumienie skur......, druknę i włożę do środka
http://www.google.pl/imgres?imgurl=...y=93&sqi=2&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:18,s:0

Ostatnia edycja:
Dobry:-)
Marcelinaa jaki z Ciebie ranny ptaszek:-p
Anulek załącznik felerny: "Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator". Zapodaj nam treść inaczej.

witam się domowo hura hura hura:-) szyjka z 2,8/3cm zrobiła się 3,5 ":-)
wczoraj wyszłam, ale kompa to nawet nie odpalałam.
Przepisali leki, kazali się nie przemęczać, nie sprzątać itp.
Ale jestem szczęśliwa ze w domciu.
Już po śniadanku, popijam herbatkę, jakoś na kawę nie mam ochoty.

Witam :-)

Cześć Kochane :)

No i znowu ktoś mi te wycieraczki podniósł, dziecko to na pewno nie jest bo między 22 a 6 rano ktoś sobie żarty robi i próbuje mnie zmusić żebym przestawiła auto chyba...najwyraźniej komuś przeszkadza, że rzadko jeżdżę, a ja nie zamierzam się dostosowywać do czyjegoś widzimisię!! mam takie samo prawo stawiać auto pod domem jeżdżąc 2 razy w tygodniu jak ktoś kto jeździ 5
realmad2.gif
pomysł na dziś, może ma sumienie skur......, druknę i włożę do środka
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://ciumcium.pl/wp-content/uploads/c2d88d2ed554b7ecebda8c58e079ac1e.jpg

spróbuj może podziała :-)!
mlodam witaj w domu ;-)

Hej kochane
susumali - to sie nazywa pastwienie sie nad kolezankami pisanie o takich pysznosciach :-D zazdroszcze :) mi zostaja truskawki i sorbet malinowy - MNIAM MNIAM
Bishopka - nie zazdroszcze przezyc, niestety panstwowa sluzba zdrowia tak wyglada ze tytlko siasc i plakac. Mi z mlodym tez nic nie pozostaje innego niz laryngolog prywatnie bo na najblizszy cza nie ma terminow a na lipiec i sierpien zapisywac sie nie ma wiekszego sensu bo nie wim czy bede mogla isc.
Wszystkim przeprowadzajacym sie zycze sprawnych przeprowadzek i szczescia na nowych miejscach.
My znowu mamy przekichane z mlodym bo okazuje sie ze chyba do miliona jego alergi doszla na marchewke i od kilku dni ciagle wymiotuje bo dopiero wczoraj doszlismy do tego ze to moze byc marchewka :(
Buziaki milego dnia

reklama
Do góry