reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dziewczyny chyba was rwa kulszowa złapała:) Cóż poradzić...nie wiele można...trzeba przeczkeac az samo minie. z tego co wiem nie wolno rozgrzewac i masowac.
Miałam to na pocztaku ciazy, na szczescie przeszło.

reklama
dziewczyny chyba was rwa kulszowa złapała:) Cóż poradzić...nie wiele można...trzeba przeczkeac az samo minie. z tego co wiem nie wolno rozgrzewac i masowac.
Miałam to na pocztaku ciazy, na szczescie przeszło.
No właśnie gdzieś czytałam że to rwa kulszowa, mówisz że nie można rozgrzewać hmm to poproszę męża żeby pomasował drugi ;-)

Lana- oj kochana to będzie ci teraz smutno, pocieszające, że tydzień szybko zleci a w weekend będziecie razem no i tel zostaje:) Trzymaj się
Co do zgagi- to wiele dziewczyn poleca migdały- no i zmianę diety.
Co do bóli koło kości ogonowej to mój lekarz też twierdzi, że trzeba przeczekać bo teraz to niewiele można.

Też właśnie zauważyłam, że sagaa31 ma już trójeczkę z przodu:-) Gratki Kobietko, "ostatnia dekada" przed Tobą. Ja odliczam tygodnie do mojego rozpakowania;-)

No dobrze ponieważ codziennie daje Wam szansę bycia pierwszymi, a tak naprawdę co zaglądam rano to nie ma jeszcze postów :-D
Dzisiaj ja się witam :-)
A jutro ja mam trójeczkę z przodu
yahoo.gif

Miłego dnia gwiazdeczki

Ostatnia edycja:
Ojej jestem druga ?? :szok:
Mnie boli spojenie łonowe, wiec Wasze boleści półdupka mogę zaliczyć i pod to :-D nic sie nie da z tym zrobic, trzeba przetrwać.
Lana Kochana dasz radę, mój już za dwa tygodnie zjeżdza na "stałe", ale 2 m-ce byłam sama, z nudów wariowałam ale za to czas szybko zleciał, bo czekałam na weekendy, kiedy to mąż na kilka chwil przyjedzie.
Kochane, pytałam kilka dni temu (może i sie powtarzam) czy to nie jest za wcześnie na pranie ubranek, chodzi mi o to czy sie nie zakurzą, nie zżółkną itp. Nie wiem kiedy zacząć a wiem, że większość z Was ma juz to za sobą. A ha, jeszcze odnośnie ubranek, to dostałam od kolezanki dwa kartony ciuszków. Bardzo sie ucieszyłam, bo tego nigdy dość, ale moja radość opadła jak to zobaczyłam. Doznałam szoku, na wage na szmateksie lepsze rzeczy sprzedają. Nie przypuszczałam, że coś takiego ludzie trzymaja i nie pomyślcie sobie, że jestem jaką tam zmanierowaną paniusią, co to ma miec wszystko najlepsze, bo to co ukupiłam w ciucholandzie wyglada jak nowka w porównaniu z tym co mi pozyczyła, bo mam jej to oddać :szok: Moja córka stwierdziła, że dzieci mają lalki ladniej ubrane niż te ubranka. I teraz moje pytanie, bo kolezanka chce mi jeszcze przywieźć kartony z inna porcją ubranek, ale ja wolę mięc to minimum co mam niż w takim stanie maksiumu, więc jak mam jej to powiedziec oby się nie obraziła ??

reklama
Dzień dobry Kochane:)
to ja dzisiaj chyba druga:)) Gratuluję pierwszych trójeczek z przodu, ja za parę dni dołączę do Szacownego Grona Zaawansowanych:)

Do góry