reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

sagaa, a ja mam 6 czerwca:-D Ale drugą.
Pierwszą spędziliśmy mega romantycznie - na uczelniach, pisząc ostatnie egzaminy ;-). Zresztą byłam tak spuchnięta (końcówka ciąży) i był taki upał, że nie miałam na nic ochoty. Teraz zbliża się druga, ja mam leżakować, do tego mamy małe dziecko więc chyba też nie zaszalejemy :-D

reklama
Cześć Dziewczynki!
Szuszu gartulacje!
Suknie cudne -pięknie dziewczęta wyglądałyście!
Prezenty...mój M ma urodzinki pod koniec maja i myślę...myślę.

Jeśli chodzi o mnie to uwielbiam dawać prezenty, ale gorzej z ich wyborem :/
W tamtym roku zaszalałam i kupiłam m. na urodziny wycieczkę do Egiptu :rofl2:

Wkrótce znowu będą jego urodzinki, a ja nie mam żadnego pomysłu. Już zaczynam sie zastanawiać co wymyśleć na rocznice, ale mam jeszcze troche czasu do października

Jeśli chodzi o mnie to uwielbiam dawać prezenty, ale gorzej z ich wyborem :/
W tamtym roku zaszalałam i kupiłam m. na urodziny wycieczkę do Egiptu :rofl2:

Wkrótce znowu będą jego urodzinki, a ja nie mam żadnego pomysłu. Już zaczynam sie zastanawiać co wymyśleć na rocznice, ale mam jeszcze troche czasu do października
No to rzeczywiście zaszalałaś:-)

Szuszu gratuluje wyboru i podjęci decyzji :-)
Co do prezentów to widzę, że nie tylko ja szaleję z prezentami, choc przeważnie kupuje coś co może i mi sie przydać ;-):-) Ostatnim takim prezentem był box dachowy do samochodu, troche duzy prezent, ale ile radości. W sierpniu mój małżon ma urodziny, więc w prezencie dostanie syna :-) Najdroższy prezent na świecie.

hehe my mamy 4 rocznicę 25 sierpnia ja mam termin na 26 -też może się wstrzelę a jak nie dokładnie to i tak może być albo wcześniejszy albo spóźniony prezent

AKutan Shadow prezenty nie na moja kieszen ale powiem wam jakbym miala pewno bym sie na cos skusila;-)
Devi malo ktory facet jest romantyczny moj musi miec przeblysk i jeszcze do tego musze pol roku truc o czyms zeby w koncu cos zrobil...
dzis mnie tak wqr** ze masakra nie wiem jak sobie poradze po porodzie ... ale to odrebny temat, jak mi sie uda cos wmyslec to na pewno sie pochwale,
Bishopka Flover Akutan fajnie jakby Wam sie tak trafilo 3 mam za to kciukasy, ja mma termin na 31 lipca a 6 sierpnia mamy 5 rocznice bycia ze soba ale wole urodzic przed terminem lub w terminie- pozniej nie;p

reklama
Witam!

Szuszu - gratuluję podjęcia decyzji i szukania sukienki! :-) niesamowita frajda i radość :-)
Shadow - super sukienka,coś w moim stylu :-)

Jeśli chodzi o wybór prezentu to ja na rocznicę ( ślub 4 września,a dzidzia terminem 28 sierpień - może trafi :-D) to kupiłam na grouponie jakieś 2 miesiące temu voucher na zrobienie obrazu z naszego ślubnego pleneru... img_629.jpg rozmiar 50 X 50 cm. Mam nadzieję,że będzie mu się podobał (chociaż to bardziej ze mnie romantyczka) :-)
Największym prezentem na pewno jednak będzie nasz Synek :-)

Miłego dnia!

Do góry