reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Flower- piękna ta twoja sukienka no i figura. Ale jak to zwykło się mówić ładnemu we wszystkim ładnie.:)
No i skusiłam się zrobiłam sobie cappuccino i teraz sobie popijam. Mocna jest jak pierun... pewnie serce zacznie mi zaraz walić jak oszalałe. Może to mnie pobudzi do ruszenia tyłka. Maszyna do szycia się kurzy a ja mam takie zaległości w szyciu...

reklama
Mojemu Ł. na 1 rocznicę podarowałam lot samolotem- takim małym. Tylko on i pilot. Ale miał radochę. A wspomnienia niezapomniane.
A na ostatnią roczniczkę załatwiłam mu pakiet na strzelnicy (takiej w plenerze) - strzelał sobie z różnych broni, ostrą amunicją:)
A na inne dostaje ode mnie różne różności do roweru od ciuchów do sprzętu -typu kamerka na kask- bo to jego konik.

sagaa- ja tez teraz sie glowie nad prezentm dla mojego P. na poczatku czerwca mamy 10 lat naszego związku, zaraz potem pierwszy Dzień Ojca i nasza 4 rocznica ślubu...a w tym roku pomysłów brak, jak cos wymyslisz to daj znac :)

flower- świetna figurka przedciazowa :)
ja nie lubie podziwac swojej figury w sukni slubnej bo od tego co mam teraz barkuje mi jeszcze 5 kg do tego co mialam w dniu slubu :/

mój mąż jest pełnym sercem kibicem Cracovii - więc wykupiłam bo (akurat był na którymś z gruponów czy gruperów) na kolację dla dwojga w takiej eleganckiej restauracji, która mieści się w kompleksie stadionowym. Niestety się przeziębiłam więc siedzieliśmy w domu - tylko znajomych zaprosiliśmy na grilla (z powodu deszczu zrealizowany w piekarniku). W sumie rocznicę spędziliśmy w gronie naszych bliskich a nie we dwoje ale było bardzo przyjemnie - sprzyja nam data na takie imprezki czyli 1 maj

Witam się:-D
Czemu więcej nie nabazgroliłyście? Trzeba było dowalić już z 10 stronami:rofl2:

U nas też pochmurno ale ciepło chyba:-)
Superanckie te suknie które pokazywałyście!
A dziewczyny na Swoich ślubach jeszcze lepsze! Piękne te suknie miałyście:tak:

A ja nawet nie myślę jeszcze o ślubie, na razie mnie nie ciągnie- chcę żeby moja mała Lala za 3 latka niosła mi welon do ślubu:-D

A co do prezentu dla mężulka? To nie mam pojęcia zawsze mam z tym problem jak zbliża się jakaś okazja:confused2:

tez sie rozgladam za jakas gruponowa meska okazja. a na kolacje to niech on mnie zaprasza (choc przez 3 ostatnie lata mu sie to nie zdarzyło :( malo romantyczny moj facet jest )

Karolinka- jak nastawienie przed jutrzejsza wizyta w szpitalu??

tez sie rozgladam za jakas gruponowa meska okazja. a na kolacje to niech on mnie zaprasza (choc przez 3 ostatnie lata mu sie to nie zdarzyło :( malo romantyczny moj facet jest )

Karolinka- jak nastawienie przed jutrzejsza wizyta w szpitalu??

Staram się o tym nie myśleć:-D Po co się stresować? :tak:

reklama
Do góry