reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Nie mogę napisać bo to się nie nadaje pod publikę :-D napiszę Ci lepiej na priva.
Twarda laska jesteś więc to zniesiesz. :-D

Poza tym.. to za 20 min się zrywam z pracy i jadę do szpitala po moje wyniki krwiowo-siuśkowe. A potem już tylko home sweet dirrrrty home :-D

Ja też bym wolała cc- tak się boję bólu. Mam strasznie niski próg bólu, czasami aż sama się dziwię. Okropnie się boję tych komplikacji wszystkich. Tylko nie wiem co zrobić żeby mieć cc. A nie chcę płacić 8tyś żeby rodzić prywatnie.

no ja też się trzymam za słowo :-D

ja chodzę do gina prywatnie co to pracuje w szpitalu więc liczę na jego łaskę....
a jak nie to pieprze.. zadłużam się w jakimś banku na 6 tyś i jadę do Gdańska :baffled:

Ja poki co przezyje swoj 1 pord ale mysle ze skoro tyle kobiet rodzi naturalnie od x lat i sobie radzi dlaczego mnie by mialo sie nie udac a pomeczyc sie dla takiego cuda jak dziecko to chyba sie oplaca ale to moje prv zdanie ;-)

reklama
Ja poki co przezyje swoj 1 pord ale mysle ze skoro tyle kobiet rodzi naturalnie od x lat i sobie radzi dlaczego mnie by mialo sie nie udac a pomeczyc sie dla takiego cuda jak dziecko to chyba sie oplaca ale to moje prv zdanie ;-)
też tak myślałam jak rodziłam swoją córkę - i mi się udałoZobacz załącznik 346325

Do góry