reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

To JA SIĘ OSTATNIA DZIŚ WITAM!!!!!
U mnie pogoda taka sobie ,słonka brak ale przynajmniej nie pada:tak:
Tak czytam o tych Waszych mężach i wnioskuję ,że mój to chyba jakis kosmita :-Dbo nie dość ,że wszystko w domku robi (sprząta,gotuje,zakupy robi,myje okna itp.) to jeszcze ciągle prawi mi komplementy chociaż sama ledwo się oglądam w lustrze bo bez makijażu jakaś taka blada jestem bo ciągle leżę w łóżeczku to mąż twierdzi ,że pięknie wyglądam -nigdy nie szczędził mi komplementów a w ciąży twierdzi ,że kobieta wygląda po prostu cudnie:-)
A JEŚLI CHODZI O PRZYTULANKI Z MĘŻEM TO JA MAM PRZERĄBANE NIE MOGĘ NIC A NIC NAWET MYŚLEĆ MI O TYM NIE MOŻNA :-(przez tą moją krótką szyjkę-i tak już od ponad miesiąca i do końca ciąży tak pozostanie-MASAKRA JAKAŚ!!!!!!!!!!!!:-(ale czego sie nie robi dla dzidzi.Mąż powtarza ,że dla dzidzi wszystko zniesiemy:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
haha, ale mnie rozbroiłyście. Się uśmiałam. Dziękuję
Dominic jednoczę się z Tobą.
A teraz ja mam awarię w mieszkaniu, właśnie odkryłam mole spożywcze :wściekła/y:, z jakiegoś sklepu przywlokłam. Choliwa w moim nowym mieszkanku w mojej kuchni wychuchanej MOLE!!!!
Mam wojnę, wszystko już w śmieciach, teraz dezynfekcja szafek.

Jednak chyba ja sie ostatnia dzis witam :-)
Dominic witam serdecznie i współczuję problemów z reka i pamietaj o stosowaniu podporek pod nadgarstki przy klikaniu z nami ;-)
Co do waszych postow, chyba wczorajszych to ja chyba nie bede sie wypowiadala :zawstydzona/y:okreslenie "ciezarowka" idelnie do mnie pasuje i to nawet z przyczepą. Jednak mam nadzieje, ze schudne po porodzie.
Co do sexu, to jestescie szczesciarami, my od zajscia w ciaze nic a nic :-(zakaz ze wzgledu na zagrozenie. Chlop moj cierpliwy, a ja chyba mialabym juz ochote na jakies bara bara :zawstydzona/y::-D
A jeszcze o twardnieniu brzucha, przyznam, że mnie uspokoilyscie, mam wizyte we wtorek, a czulam takowe twardnienie, lecz nie wystepuje ono w ilosci 10 razy dziennie, wiec chyba jest ok.
LANA moj jest taki jak Twoj, robi w domu wszystko co chce: pierze, sprzata gotuje ;-) i to jest swietne, jak tu nie kochac takie skarby :-)
Jeszcze napisze tylko, ze jak na zlosc mi sie auto zepsulo :wściekła/y: a bez niego to jak bez reki, czlowiek sie uzalenia jednak :-)

Akutan ja po akcji z molami i wyczyszczeniu wszystkiego (tak mi się zdawało) ponaklejałam gdzie się dało łapki na mole i jeszcze długo po całej akcji jakieś się na to łapały więc współczuję.
Marcelinaa jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu i tym samym dniu ciąży :-)

hi hi a ja mam termin prawie miesiąc wcześniej niż wy dziewuszki(Marcelinnaa,dominic) bo przesunął mi sie na 30 lipca:-).
Na początku był 6 sierpień ,kolejny to 2 a od jakiegoś czasu 30 lipiec:tak:

reklama
Do góry