reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
cześć Dziewczyny!
Ja znowu tylko tak przelotem!
Przekazuje pozdrowienia od Monili, prosiła żebyśmy wszystkie trzymały kciuki, żeby wszystko było dobrze!Monila dalej jest w szpitalu, za kilka dni jak będzie miała dalej dobre wyniki przeniosa ja do innej kliniki i wtedy powinna się pojawić na forum!
W imieniu Monili dziękuje za wsparcie!!!

U nas wszystko dobrze. Nie umiem się tylko dogadać z Mezem co do imienia dla naszego chłopczyka! Dalej pracuje i nie mam na nic czasu :(
Pozdrawiam wszystkie Sierpnioweczki!:)

Ja tez witam.. dziewczyny mam pytanie dzis wstalam czuje jakbym miala goraczke jestem mega slaba glowe mam ciezka brak apetytu i temperaature 36 stopni czy to moze byc objaw przeziebienia czy taka niska temperatura sie zdarza w ciazy???/ dodam ze ostatnio mam czesto taka niska temp a moja to 36,5-36,7...

Sagaa, niska temp. świadczy o osłabieniu organizmu. Kuruj się i poleż dzisiaj w łóżku.
Jejuuu..chyba zaczęłam dzisiaj 6 miesiąc:szok:
Ciekawe co z Kasicą..

a85- dziekuejmy z apozdrowienia od Monili,a czy mozesz zdradzic z jakiego powdu sie znalzal w szpitalu?? Kurcze jak to sie zmienia, Monila tak dobrze sie czula a tu z dnia na dzien na tygodnie laduje w szpitalu. a co do imienia to miłego urabiania meza zycze :D
sagaa- zalecam dzis duzo odpoczynku dla ciebie :)
kasica- daj znac co tam u Ciebie

Matko jedyna ale się zdenerwowałam czytam i czytam a tu takie numery,normalnie ciary mi przechodzą :szok:
KASICA-TRZYMAM KOCHANA KCIUKI!!!!!!!!!!!!
MAM NADZIEJĘ,ŻE WSZYSTKO Z TOBĄ I MALEŃSTWEM JEST O.K I JESTEŚ W SZPITALU POD DOBRĄ OPIEKĄ.
Monilla-trzymam kochana za Ciebie i maleństwo kciuki !!!!!!!!!!!!!napewno wszystko będzie O.K
DLACZEGO MONILLA JEST W SZPITALU CO SIĘ STAŁO??????????
Co to był za pechowy weekend dla dziewczyn????:-(

Matko jedyna ale się zdenerwowałam czytam i czytam a tu takie numery,normalnie ciary mi przechodzą :szok:
KASICA-TRZYMAM KOCHANA KCIUKI!!!!!!!!!!!!
MAM NADZIEJĘ,ŻE WSZYSTKO Z TOBĄ I MALEŃSTWEM JEST O.K I JESTEŚ W SZPITALU POD DOBRĄ OPIEKĄ.
Monilla-trzymam kochana za Ciebie i maleństwo kciuki !!!!!!!!!!!!!napewno wszystko będzie O.K
DLACZEGO MONILLA JEST W SZPITALU CO SIĘ STAŁO??????????
Co to był za pechowy weekend dla dziewczyn????:-(

Monila jest w szpitalu od 24.03 już:-(
A stało się prawdopodobnie to samo co u Kasicy neistety, ale nie wiem dokładnie..

A85 zwolniej tempo, zycze jednak consensusu w wyborze imienia, pozdrów Monile;-)
Szuszu, Devi dzięuję:-) odpoczywam przed kompem dzis jednynie mam denstyte mam ndzieje ze nie zjade u niego...Szuszu ja tez nie moglam uwierzyc jak szostke z przodu zobaczylam ale szczerze nie miem sie juz doczekac mojego skarba;-)
Kasica wlasnie odezwij sie....

Ostatnia edycja:
szuszu888-dzięki za info o Monilli.
Coś okropnego się dzieje ,jestem strasznie zdenerwowana tą sytuacją:-(.
Mam nadzieję ,że dziewczyny i ich maluszki są pod dobrą opieką i wszystko będzie O.K I SZYBKO WRÓCĄ ZDROWE DO DOMKU.

kasica88 Monila Trzymajcie sie mocno !!!
Witam poniedziałkowo
biggrin.gif
Czytałam Wasze rozterki wagowe i aż mi ulżyło
biggrin.gif
myślałam, ze tylko ja niczym spychacz pochlaniam wszystkie łakocie a rzeczy "bardziej dobre" odstawiam na kiedyś
laugh.gif
Tylko, że moja waga sprzed ciąży już pozostawiala wiele do życzenia, a teraz jeszcze dołoże, ąz wstyd
embarrassed.gif
Pocieszam sie slowami " w ciąży jestem, wolno mi"
biggrin.gif

Szuszu chyba mamy ten sam ermin porodu, bo ja tez zaczynam dzis 6 m-c.

reklama
Do góry