reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

sorki że wam się wtrącę, ale widze że męczycie się z suwaczkami, jak jażdy na początku:
w zielonym panelu na samej górze macie USTAWIENIA.. wejdzcie tam i w MOJE USTAWIENIA dalej EDYCJA SYGNATURY.. potem wklejacie kod suwaczka (wygenerowany przez jakąkolwiek stronę w pole: EDYCJA SYGNATURY.. zapisujecie i od teraz macie suwaczek...

szczęśliwej, zdrowej i spokojnej ciąży....

reklama
wiolan dziękuję, działa :-)
A możesz jeszcze napisać jak wstawić dwa? :-) jak wpisuję drugi w to samo miejsce, to zamiast się dodać pierwszy znika :/

w okienku edycji w tym samym miejscu klikasz enterem na koncu pierwszego swaczka i wtedy wstawiasz drugi.... i zapisujesz...
tylko nie możesz kliknac w suwaczek, bo wtedy zniknie.. albo wygeneruj jeden kod po drugim i wtedy w puste okienko po kolei wstawiaj kody suwaczkowe oddzielone od siebie enterami..

Ustawiłam - tylko powiedzcie mi jak sie liczy te tygodnie ciąży bo zgłupiałam :/. Na jednym internetowym kalkulatorze liczy mi ze to moj 5 tydzien a ten suwaczek wyliczył ze to 4 tydzien... I już sama nie wiem. Myślałam że liczy sie od pierwszego dnia ostatniej @ a teraz mam mętlik... Przy pierwszej ciąży tak własnie miałam liczone.

reklama
Do góry