reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

pierd.ona służba zdrowia !!!!!
... to jeszcze osioł zamiast mi dać jakieś krople na ucho dał mi skierowanie do laryngologa..

a w laryngologii co? 3 przychodnie i terminy najszybciej 31 marca!!

mam zapalenie ucha do jasnej anielki, co mi po 31 marca?????
paranoja !!!!!!!!

ja jakis czas temu dostalam skierowanie do laryngologa - ok. 2 tyg temu, kobieta w rejestracji chciala mnie zapisac na kwietnia, postanowilam wykorzystac to ze jestem w ciazy i... mialam wizyte za tydz od daty kiedy sie rejestrowalam! nie jestem zwolenniczka wykorzystywania tego ze jestem w ciazy ale jesli chodzi o sluzbe zdrowia to nie mam skrupolow ;-)

reklama
to udalo mi sie was nadrobic :-)
jutro mam wizyte u lekarza , juz nie moge sie doczekac, jak fajnie, mam nadzeje ze z malenstwem wszystko ok
rozwazam wybrac sie tez prywatnie na usg trojwymiarowe - chcialabym sprobowac wczesniej sie dowiedziec jaka bedzie plec dziecka niz tak jak mi gin powiedzial - u niego dopiero w 22tyg

Witam wieczornie :-)

LANA- mi krew bardzo leciała kiedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży i krótko po tym jak się o niej dowiedziałam. Teraz zdarzają mi się takie małe krwotoki średnio raz na 2 tygodnie. Ostatnie 1,5 miesiąca zmagam się z katarem i na chusteczce też jest później zauważalna krew- ale nie ma co się przejmować, bo to podobno norma.

mal-gosia- zdrówka dużo i nie daj się chorobie, będzie dobrze:tak:

Taycia- też mam schizy jak to będzie po porodzie. Boje się w sumie najbardziej tego jak zacznie się akcja porodowa, czy będę sama, bo w sumie na sierpień mój narzeczony bierze urlop, ale termin mam na 6sierpnia i nigdy nie wiadomo, czy nie zacznie się wszystko wcześniej... Boje się, że nie będę akceptowała swojego ciała, bo zawsze miałam z tym problem... I oczywiście czy sprawdze się jako matka... jak i wiele, wiele innym rzeczy mnie martwi- staram się o tym nie myśleć, ale ciężo:-(

Tak czytałam, że tyle z Nas zmaga się z jakimiś dolegliwościami, to tak na pocieszenie wstawiam zdjątka z mojego ogródka, może to jakaś zapowiedź zbliżającej się wiosny?- mam nadzieję :-);-) (u mnie dziasiaj było całe 9stopni- hura;-))

SAM_0041.jpgSAM_0035.jpg

ja też mam potworny zielony katar i straszny ból głowy i zatok i nie wiem, co dalej robić, bo mój lekarz twierdzi, że nic nie może mi dać i koniec a o laryngologu nic nie wspomniał.
jak będziecie wiedziały coś więcej, to dajcie znać.

Petunia te zdjęcia to coś pięknego, od razu mi się nastrój poprawił!

wiecie co, przed chwilą poczułam tego szkraba w swoim brzuchu, aż się rozwyłam ze wzruszenia :-).

Petunia wiedziałam, że wiosna tuż tuż. A gdzie te 9 stopni??? Też tam chcę :-)
Kejko witamy :-), a wiesz już kto tam mieszka u Ciebie?
Lena fantastyczne uczucie. Zaczynają się ujawniać nasze fasoliny :-)

Ależ zmęczona jestem, zaraz do łóżeczka uciekam

Petunia niewątpliwie wiosna tuż tuż...u mojej mamy na ogrodzie też już widziałam przebisniegi :-)

Kejko witaj u nas, zapraszamy do pisania :-)

Lenka na zatokowy katar brałam zawsze ziołowy lek sinupret, który pięknie rozrzedza wydzielinę i wszystko z nosa schodzi do chusteczki, czytałam w necie, że jest bezpieczny w ciąży ale na wszelki wypadek spytaj jeszcze lekarza. Lek jest do kupienia bez recepty. Super, że poczułaś ruchy - wciąż na to czekam....

DOBRANOC WAM!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję za ciepłe przywitanie :-) U Was się tyle dzieje, aż miło się czyta.
Oli.B - niestety jeszcze nie wiem :-( Tydzień temu na wizycie ginek nie był w stanie zobaczyć co tam chowa bobas. A on wszystko i wszystkich miał gdzieś. Obrócił się plecami i zacisnął łapkę w piąstkę i nie był skory do pokazywania.
Lenka 5 - zazdroszczę tych ruchów dzidzi :-) Ja też już chcę.

Do góry