reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia ty nas nie drażnij tym słońcem i temperaturą:)
U mnie szaro i brzydko:( Tonya a skąd Ty jesteś,że u Ciebie takie piękne słońce?

Mieszkam pod Poznaniem i dziś tu ani jednej chmurki na niebie nie widać, ale do +10 które ma Taycia to daleko, u mnie jest -6

Megmarion ja mam na plus jakieś 3,5 kg, ale od jakiegoś czasu waga stoi w miejscu. Nie martw się na pewno przytyjesz niebawem, większość tutaj martwi się, że już za dużo przytyło...

reklama
OOOO co ja narobiłam, no ale dokończę. Chciałam Was o cos zapytać. Wiem,że wielkie piersi to urok bycia w ciaży ale zauwazyłam dzisiaj, że najnormalniej w świecie moje brodawki sa spuchnięte i w ogóle bolą. Czy to normalne?

Moniek83-mnie również bolą piersi ,jestem w 17 tyg. a już urosły o 2 nr-to akurat mnie cieszy bo miałam rozm.A:-) są twarde jak kamienie wygladam jakbym miała silikony:-D a co do brodawek to są większe i sterczą jak antenki od moherowych beretów:-D
Pluszaczek-ja jestem w 17 tyg. jest to moja 2 ciąża i od około 2 tyg.czuję ruchy ale najczęściej jak przyłożę ręke do brzucha są to takie pojedyncze puknięcia wspaniałe uczucie.Gratuluję!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Witaj Megmarion:) Dawno Cie nie było....
Ja jak się ważyłam tydzień temu u lekarza to wyszło 1kg na plus. Chociaż mnie się wydaje,że przytyłam z 5kg i w nic się nie mieszczę. na mojej wadze już się przestałam ważyć bo potrafi wykazać różnicę 3 kg w ciągu 15 minut:(

Ja też na razie przytyłam tylko kg :-) póki co piersi stoją w miejscu. Nadal noszę moje 'stare' staniki i się mieszczę. Chcę już większe :-) :-)

Maggie - a u Nas już kwitną żonkile :-):-) lalalala.. mogę Ci wysłać troszkę słonka jak chcesz :-) uważaj... leeeeeci!!!!!!

Tonya - Poznań - och... uwielbiam to miasto :-)ale masz fajnie nawet jeśli mieszkasz pod :-D

Witam sierpnioweczki.
Juz tak dawno mnie nie bylo, a to wszytsko przez to ze tydzien temu zaczelam miec nudnosci i wymioty,a do tego grypa :crazy: zgubilam gdzies te 3 kg ktore przybralam od poczatku ciazy, teraz od 2 dni mam spokoj, wzielam sie za siebie i staram sie jesc wiecej, choc nie jest latwo, nic mi nie smakuje :wściekła/y: U mnie w Szkocji caly czas pochmurno, jakby padac mialo.

Pogoda u mnie tez ładna sloneczko momo mrozu.
Ja dzis jakaś doline zaliczam. Mierzylam sobie sukienki w domu na mala rodzinną uroczystość za dwa tyg i nic mi nie odpowiada, we wszystkich wyglądam jakbym talii nie miala, gdzie się podziala moja talia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, brzuszek nie jest niby wypukly, ale jakiś taki ni to plaski ni to flaczkowaty, jakaś masakra zalamalam sie normalnie gotowa jestem poryczeć sie z tego powodu :baffled::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry