reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Kurcze, a ja cały czas płaczę na filmach, nawet jak nie ma powodu do płaczu :szok:. Wczoraj płakałam na sensacyjnym "Negocjatorze", bo ten co okazał się złym na koniec, był takim dziadziusiem z sympatyczną twarzą :szok: Też się K ze mnie śmiał :-)

Tonya spacerek???????????????? :szok::szok::szok: jest minus "pincet"

reklama
Ewa ale się usmiałam:) ja też tak mam. Buczę o coś jak bóbr a później jak mówię mojemu o co chodzi to dochodzi do mnie o co ryczę i śmieję się przez łzy... Normalka...
Moniek moich brodawek nie da się dotknąć tak bolą:(

Ewa - ja tez bym sie poryczala bo ja dodaje co najmniej 3 marchewki - tylko gotuje rosolu jak dla wojska bo my tak lubimy a zwlaszcza moj syn nie zje bez marchewy... musi byc duzo - a ze troche slodszy - no coz:-) ale historia niezla

udanych wizyt zycze dziewczynom - ja mam dopiero 8 marca i wciaz jestem niespokojna jeszcze...

mnie piersi bola ale sutki tez troche - napuchniete nie sa... moze to jeden z naszych objawow...

u mnie tez zimno - jak szlam na jazde na prawko to zmarzlam i juz mi sie nie podoba, ze bede musiala wyjsc po synka do przedszkola.... brrrr

Już wróciłam, ale cudnie jest na dworze :-) Zimno, ale byłam dobrze ubrana, słonko razi tak, że musiałam się po ciemne okulary wrócić, tym bardziej, że śniegu pełno - taką zimę lubię. Czas na ciepłą herbatkę :-)

Hej dziewczyny , mam taki problem , pracuje w salonie gier , w systemie zmianowym 8-20 , 20-8 . Nie jest to ciężka praca , aczkolwiek lekarz chciał dać mi zwolnienie bo nocki i praca dłużej niż 8 godzin . Tyle że pracuje na czarno , więc zwolnienie nic mi nie da . zwolnić się czy Wiadomo pieniądze potrzebne , co prawda jest to 1300 zł , ale zawsze coś . Chłopak chwilowo nie pracuje , utrzymują nas moi rodzice . I teraz nie wiem zrezygnować z tej pracy czy wstrzymać się jeszcze ??

Ciężką masz sytuację... a nie mogłabyś po prostu porozmawiać z szefem,że nie możesz robić nocek? i jak często pracujesz po 12 h dziennie - 3,4 razy w tygodniu?
Sama musisz odpowiedzieć sobie na to pytanie czy dasz radę i czy będziecie w stanie utrzymać się bez pieniążków.... ;/ ciężki orzech do zgryzienia :/

Devi - ja przed ciążą też miałam liczne bakterie w moczu,a teraz nawet nie wiem,bo nikt nie chce go zbadać!!!!!

U mnie dzisiaj ponownie piękna pogoda. +10'C ,słoneczko... aż chciało by się pójść na spacer :-) może się ruszę... :-)

Miłego dzionka !

Witam po wekendowej przerwie.
mal-gosia, sagaa trzymam was za słowo z tą wiosną bo jak nie to ...........:-D
Dali kciuki zaciśnięte;-)
EwaK dobrze że ze zdrówkiem już lepiej, z płaczem też tak mam, chyba prawie każda z nas - takie uroki ciężarówek:-)

Taycia ty nas nie drażnij tym słońcem i temperaturą:)
U mnie szaro i brzydko:( Tonya a skąd Ty jesteś,że u Ciebie takie piękne słońce?

Hej dziewczyny , mam taki problem , pracuje w salonie gier , w systemie zmianowym 8-20 , 20-8 . Nie jest to ciężka praca , aczkolwiek lekarz chciał dać mi zwolnienie bo nocki i praca dłużej niż 8 godzin . Tyle że pracuje na czarno , więc zwolnienie nic mi nie da . zwolnić się czy Wiadomo pieniądze potrzebne , co prawda jest to 1300 zł , ale zawsze coś . Chłopak chwilowo nie pracuje , utrzymują nas moi rodzice . I teraz nie wiem zrezygnować z tej pracy czy wstrzymać się jeszcze ??
Witaj gosiek071-Twoją sytuacje moim zdaniem można bardzo szybko naprawić,skoro Twój chłopak nie pracuje to pogadaj z szefem ,że ty zrezygnujesz z pracy ale aby na Twoje miejsce przyjął Twojego chłopaka

reklama
Witaj Megmarion:) Dawno Cie nie było....
Ja jak się ważyłam tydzień temu u lekarza to wyszło 1kg na plus. Chociaż mnie się wydaje,że przytyłam z 5kg i w nic się nie mieszczę. na mojej wadze już się przestałam ważyć bo potrafi wykazać różnicę 3 kg w ciągu 15 minut:(

Do góry