reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

asiacur biedactwo :( <przytul> mnie tak boli czasami ta kość, albo w okolicy kości ogonowej, myslalam, ze to tylko jakis moj wymysl, albo przypadkowo akurat boli w tym okresie, ale widze, ze nie jestem sama, wiec sie nie martwie,

mi jest znowu niedobrze calymi dniami i dalej nie umiem nic jesc :(
rano wymiotowalam i ledwo zdazylam do pracy, a pozniej w autobusie po raz kolejny wydawalo mi sie, ze zaraz zemdleje! i tak mam teraz rano od kilku dni...eh

ja pisalam ostatnio o brzuchu, tylko napisalo mi sie w zlym watku,
od wczoraj moj brzuszek tez jest widoczny juz normalnie za dnia, swedzi mnie, a w srodku mnie laskocze :)

a teraz wracam do pracy po pracy eh, jeszcze pozniej tu zajrze :)

reklama
Mnie na szczescie nic jeszcze nie boli - czasem mam klucia po bokach... kosc ogonowa nie boli i nie pamietam zeby mnie bolala w tamtej ciazy... ciekawe co bedzie dalej...

no a historia z peknieta koscia mnie przerazila -
sen tez byl nieziemski...

a ja wczoraj po kinie wróciłam z obolal koscia ogonowa-pomyslam ze moze za dlugo siedzialam a tu widze ze i u Was sie to zdarza. Inna sprawa ze dzis tez mnie boli, ledwo siedze:/ tak juz bedzie?? czy to sie jakos miednica i kregoslup ustawia??

Marcelinaa, niezly sen, pewnie troche Ci zajelo zanim sie otrzasnelas.

Megmarion, ja mialam dokladnie to samo! Miedzy 8 a 12 tygodniem klucie po prawej stronie pod zebrem, zwlaszcza przy glebszym wdechu. Przeszukalam internet w zdluz i w szerz, konkretow nie znalazlam, wiec staralam sie o tym nie myslec. Samo jakos przeszlo po kilku tygodniach.

Ja sie dolaczam do dnia rosniecia brzuchow. Rano pojawila sie delikatna cieman kreska. Wszystko mnie dzisiaj boli i ciagnie. Miesnie brzucha bola jak po intensywnych cwiaczeniach, mial ktos tak? Kluje raz na prawo, raz na lewo i raz na srodku i tak na zmiane caly dzien.:-(

Malgo000- na miesnie brzucha ja narzekam od 1,5 miesiaca, tak jak piszesz ajkbym wiecznie była po intesywnych cwiczeniach na brzuch :D Choc juz coraz mniej je czuje

A mnie takie bóle jak piszesz Malgoo dopadają czasami, poboli pół dnia i potem przechodzi, za to dziś strasznie mnie brzuch swędzi i to wszędzie...

Ostatnia edycja:
Dobrej nocy dziewczyny 7_11_4.gif

Marcelinaa - ale szczegółowy ten sen miałaś :)
)

pierszy raz coś takiego przeżyłam.. normalnie to nic mi się nie śni, a jak już nawet coś raz na ruski rok, to pamiętam coś trzy przez trzy.. a tu normalnie scenariusz filmowy..
jak zadzwonił budzik to sama nie wiedziałam, czy się cieszyć że to koniec czy żałować- bo obudziłam się naprawdę psychicznie zmęczona..
Oczywiście po pracy musiałam się na 3 godz zdrzemnąć..

Do jutra dziewczyny!

aaa - mnie też pytał czy twardnieje.. w sumie to nie wiedziałam co mu odpowiedzieć..

devi, po twoich zdjeciach to rozumiem bole miesni brzucha ale bylam pewna, ze moje miesnie juz dawno zaniknely (lub zamienily sie w tluszczyk):-)

Tonya,
to swedzenie to chyba bedzie nasza kolejna przypadlosc. sama sie dzisiaj przylapalam na bezwiednym drapaniu sie po brzucholu, smiesznie to wyglada...

reklama
Swędzący brzuch na pewno nie jest przyjemny, mnie natomiast swędzą piersi i też to śmiesznie wygląda jak jestem w miejscu publicznym i już nie mogę wytrzymać i próbuję się jakoś podrapać tak żeby nikt się nie zorientował ;-)

Do góry