reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Aniu, u nas nadal brak śniegu :-( Dziękuję za życzenia ;-)
Igorku, ciocia widzi Mikołaja – słodziutki z Ciebie chłopczyk :-)

Karolaola, jak Igorek?
Taycia, u nas dobrze. Kasia dostała mnóstwo prezentów, którymi jest zachwycona ;-) Także wszyscy Mikołaje trafili :-)

Tonya, a odpoczełaś chociaż u rodziców?
Mi znowu zaczęło gardło dokuczać, po nowym roku lecę zrobić ten wymaz, to moje postanowienie noworoczne;-)

reklama
Witajcie dziewczyny! Święta święta i po świetach. Przepraszam że nie odpiszę każdej z osobna ale jeszcze żyję świętami. Dziś pół dnia sprzątałam bo bałagan wszedzie aż wstyd. Prania kupa! U nas święta minęły bardzo rodzinnie. A tu my:
091.jpg094.jpg

Tonya - jejku,juz 34 tydzien...aaaa...ja tydzien pozniej tulilam juz Mikusia,ale Wy wytrzymajcie bynajmniej z 3 :-D
Pflaume - super,ze Kasia cieszyla sie z prezentow... my dalismy tylko drobiazgi i teraz szykuje sie na wieksze (te przecenowe) :-D
Karolaola - zyjesz? jak Igorek po poparzeniu? ok?

Mama80 - super wygladacie i Haneczka to modeleczka normalnie ;-)

A mi sie krzywda stala. Szymon niechcacy wlozyl mi palce do oka, wdalo sie zakazenie..ledwo co widze na oko.. bylam u lekarza, ta skierowala mnie do szpitala,ale OKULISTY nie ma w weekend. Jakis zart!:szok::szok::szok::szok::szok: :szok:dostalam wiec kropelki i cos tam juz widze,ale obraz nadal mi sie rozmazuje... :baffled:i tyle u mnie...

Pflaume z chorym mężem i dzieckiem nie odstępującym mnie na krok (nikomu nie dał przy sobie nic zrobić), to trudno było mi odpocząć...nawet jakieś skurcze miałam jednego dnia wieczorem...eh...jak pech to pech, grunt, że dało się je opanować. Ale teraz jesteśmy już sami w domu i oszczędzam się jak mogę.
A wymaz rób jak najszybciej, bo niepotrzebnie tak długo się męczysz.

Mama80 uroczo wyglądacie, a z małej niezła elegantka :-):-)

Taycia mam nadzieję, że zostało mi więcej czasu niż tydzień :-D Bo gotowa to ja zupełnie nie jestem...nawet wszsytkich kartonów z ciuchami nie znalazłam....
Ależ Ty masz pecha dziewczyno...mam nadzieję, że oko dojdzie samo do siebie i bez pomocy okulisty się obejdzie.

Karola no właśnie jak tam Igorek?

Ach dziękuję dziewczyny! My w tym roku nie robiliśmy prezentów pod choinkę bo z kasą kruc
ho a niedawno Mikołaj był. dzieci dostały kasę od dziadków więc zawsze można coś kupić.
Taycia mam nadzieję że z okiem będzie ok. Miałam kiedyś podobną sytuację tylko spadła mi książka w twardej okładce i prosto w oko! Bólu współczuje! Ale kupiłam krople w aptece i przeszło. Co do zdjęć to oglądałam Twoje na fb, śliczna z Ciebie dziewczyna;-)
Tonya u Ciebie już niedługo do porodu. Rzeczywiście przy małym dziecku trudno o odpoczynek.
Pflaume szoruj do lekarza!;-)

Mama, śliczne z Was kobietki ;-)
Taycia, drobiazgi też cieszą :-) Ooo matko !! Współczuje…
Tonya, no to faktycznie ciężko Ci było odpocząć…
Poki co pomaga mi cholinex i płukanki, ale nie wiem jakdługo wytrzymam.

Hej kobitki. Witam sie i ja po swietach. U nas w domku najgrzeczniejszy byl zdecydowanie Igorek dostal duzo prezentow. My tez dostalismy po prezenciku bo w tym roku bylo losowanie w domku, u nas bedzie jeszce 1 mikolaj w styczniu. W Swieta nie odpoczelam bo mielismy 2 dni gosci a od srody jestem na antyb bo mam angine.
Pflumane maszeruj do lek
Mama Hania poznuje jak mala modelka.
Taycia zeby z okiem bylo oki paranoja zeby w szpitalu nie bylo okulisty w weekedn?
Toyna nie dlugo bedziessz tulic 2 malnestwo fajnie az sie rozmarzylam

Ania, to faktycznie nie odpoczęłaś w Święta... O no fajnie macie drugi mikołaj ;-) Dużo zdrówka, wiem co to znaczy ból gardła :-(

Witajcie po świętach!:-)

U nas też te świąteczne dni przeleciały nie wiadomo kiedy, no i w czwartek znów powrót do remontu. Mam dość sprzątania:wściekła/y: bo ciągle chcę mieć idealnie i tak przed remontem miałam błysk, przed świętami w sobotę również pucowaliśmy chałupkę na piko belo no i dziś już też mam tak jak powinno być, ale na szczęście TO JUŻ KONIEC!!!!!

Igorkowi ładnie goi się poparzenie- strupki odpadają, mam nadzieję, że blizny nie zostaną:-(

Mnie dalej męczy ten kaszel to już 4 tyg. i pediatra przepisał mi antybiotyk, ale ja się boję go wziąć i jutro skonsultuje się z ginekologiem, bo idę na wizytę. No i boję się czy z szyjką ok, bo czuję jak mi się wszystko przy tym kaszlu obrywa, do tego mała urzęduje bardzo nisko i czuję ją w kroku- dobrze, że jutro wizyta ...

Tylko tyle, bo kręgosłupa nie czuję ...

reklama
WITAJCIE DZIEWCZYNY ;*
po 1 przepraszam ze nie odzywałam się teraz wcale, ale u nas zmiany brak czasu- zaczęłam PRACĘ, wpadam tylko na chwile n fb bo szybciej i wsio, obiecałam foto Wi i pamiętam, ale jak tylko sytuacja po świąteczna się unormuje na pewno nadrobię zaległości;-)
Niestety nie nadrobię Was bo teraz tez na chwile z racji tego aby ZŁOŻYĆ WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA TEN NOWY MIEJMY NADZIEJE LEPSZY ROK NIECH KAŻDEJ Z WAS I WASZYM RODZINOM WIEDZIE SIĘ JAK NAJLEPIEJ w ZDROWIU:-)PRZYSZŁYM MAMUŚKOM SZYBKICH I LEKKICH PORODÓW :-)

Do góry