reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Biedroneczko, fajnie, że napisałaś ;-) Życzę udanego strzału w 10 ;-) i gratuluję kolejnych ząbków :-)

reklama
Biedroneczka odzywaj sie w miare mozliwosci :o) domyslam sie jak ciezko wygospodarowac czas na neta jak wracasz z pracy zmeczona to reszte dnia chcesz poswiecic dziecku...

Kamisa-powodzenia na egzaminach!Jest już ząbolek?
Jagienka na wszystko potrzeba czasu. Powoli się przyzwyczaicie. Ale okolice macie piękną!:-)
Pflaume-mądrala z Twojej Kasiulki! Co do bólu piersi to lepiej sprawdz u lekarza bo to nie ma żartów:tak:My 1 lipca będziemy obchodzić 6 rocznicę ślubu a pobraliśmy się po 2.5 roku znajomiści;-)Biedroneczka-gratki ząbka. Trzymamy kciuki za owocne staranka!;-)

Hej dziewczyny! :-)
Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki - udało się :-D:-D:-D
Biedroneczka
teraz szczególnie Tobie kibicuję!!!

A tak poza tym, to wreszcie chyba zakończyliśmy urządzanie się w nowym mieszkaniu. Mały rozwija się aż miło patrzeć. Ma już 6 zabków, od paru dni raczkuje na dobre i udaje nam się co nieco w nocnik złowić ;-) Bielsko bardzo mi się podoba, tylko coś często tu pada...no ale w końcu to górki już są a nie niziny.

Mama, to już nie długo Wasza rocznica, planujesz coś? To my chyba będziemy rekordzistami jeśli chodzi o długość trwania związku przed ślubem:-D Co do piersi, to byłam na kontroli w styczniu bo "coś" wyczułam w prawej. Lekarz kazał mi zrobić USG i wyszło, że wszystko ok, a to "coś" w piersi to powiększony gruczoł mleczny, który powieniem się wchłonąć. Za 2 lata mam zrobić kontrolne USG i tyle. Póki co gruczoł, jak był tak jest ;-)

Co do piersi, to byłam na kontroli w styczniu bo "coś" wyczułam w prawej. Lekarz kazał mi zrobić USG i wyszło, że wszystko ok, a to "coś" w piersi to powiększony gruczoł mleczny, który powieniem się wchłonąć. Za 2 lata mam zrobić kontrolne USG i tyle. Póki co gruczoł, jak był tak jest ;-)

Ja mam bardzo "gruczolaste" piersi...lekarz mówił mi że to od długiego karmienia wszytskich moich latorosli ;-) i bez usg nie byłabym w stanie różnicowac w nich niczego :tak: i staram się nie macac bo z moją nerwicą pewno bym coś znalazła czym można by było się pomartwic :zawstydzona/y:
A dzisiaj nadal pierś Cię boli? Może przycisnęłaś ją sobie w nocy? Ja tak nieraz mam,przytyka się chyba wtedy włąśnie jakiś gruczołek i pobolewa,zwykle po 1 dniu ustępuje :tak:

Tonya-GRATULUJĘ!!! Bezstresowych 9 m-cy życzę :-)
Biedroneczko,w końcu się odezwałas,zapracowana kobitka z Ciebie :happy2:

U nas dzisiaj szczęście w pełni,małżowinek skręcił trampolinę i wszyscy skaczą (ze mną włącznie :-p)

Nikos,Flower,Renatka i reszta,co u Was???

Jagieńka, ja właśnie też mam taką budowę piersi… Ja sobie je kontroluje raz w miesiącu po miesiączce. Już mi na szczęście przeszło. Podejrzewam, że dzień wcześniej M. za mocno zajął się prawą piersią :-D lub właśnie sobie ją przycisnęłam albo Kasia musiała mnie szczypnąć... Nie wiem skąd to Jej się wzięło, lubi się „znęcać” nad moimi piersiami a szczególnie nad prawą…:baffled:

No właśnie, gdzie jesteście Dziewczyny??

reklama
Do góry