Widzisz, nawet mój lekarz twierdził iz to tylko bakteria leczona jest nieszkodliwa. A jednak u nas leczona zaszkodziła .Bishopka, straszne, nigdy bym nie pomyślała, ze paciorkowiec może doprowadzić do śmierci...:-( A ja się dziwiłam po co mi robili te badanie.
reklama
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
no przestancie, nie miało Was to rozwalić, podejdzcie do tego jak MY, tak jest lepiej. Trzy miesiące na OIOM-ie pokazały nam jak może wyglądać zycie, ja tego nie chciałam i wierzcie mi że był czas,iż sama prosiłąm Boga (nie wierzac w niego) aby go zabrała, to był koszmar, ciul z nami, ale dla Szymonka :] Teraz funkcjonujemy i jest jakoś, sa dni gorsze i lepsze ale wiem, ze moje dziecko nie musi cierpiec tylko dlatego, bo ja chcialam sie zaspokoic jako matka, ze musialam miec dziecko. Moje dziecko wybralo najlepsza dla siebie droge i MY musimy to uszanować. A Wy ? Wy się cieszcie tym co macie i nie planujcie nic (ja miałam zaplanowane wszystko) żyjcie chwilą....... i dziękuję Wam jeszcze raz, za modlitwy, za pamięć za mysli i za łzy......
Pieknie to napisałaś, podziwiam. A Szymonek już przynajmniej nie cierpi i powiększył grono Aniołków...
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Bishopka :* Mordko Ty moja! :* Ja już chyba wszystko powiedziałam, ale jeszcze tutaj napiszę, że podziwiam siłę,i bardzo współczuję.
Pflaume, dziękuję, ale ja nie twierdzę iż powiększył grono aniołków, choć tak się mówi, a wiesz dlaczego ? bo nie mogę zrozumieć dlaczego Bóg zabiera takie małe dzieci jako anioły skoro aniołów ma tam tysiące, tak ? dlatego wierzę, że Szymonek jest gdzieś "tam", gdzie się niebawem spotkamy, tak mi chyba lepiej....
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Widzisz, nawet mój lekarz twierdził iz to tylko bakteria leczona jest nieszkodliwa. A jednak u nas leczona zaszkodziła .
To wychodzi na to, że nie powinno się niczego lekceważyć bo z pozoru nie szkodliwe rzeczy, mogą okazać się bardzo groźne :-(
wiesz co czuję do Ciebie i Twoich dzieciaków ? więc nie pisz za dużo, tylko podziwiaj, że po tylu miesiącach się zalogowałam i piszę ;-)Bishopka :* Mordko Ty moja! :* Ja już chyba wszystko powiedziałam, ale jeszcze tutaj napiszę, że podziwiam siłę,i bardzo współczuję.
mucha_nie_siada
Bishopka, podziwiam, jak zawsze Ty jesteś wiesz co, nie? Tylko do podziwiania
No, już koniec, koniec bo się tutaj mucha rozklei
nie powinno, choć lekarze traktują to lightowo. W tym czasie co leżał Szymonek jeszcze jeden chłopiec leżał tak samo i też zmarł a najgorsze jest to, że gdybym urodziła dziewczynkę, to ona miałaby 85% szans na przeżycie.To wychodzi na to, że nie powinno się niczego lekceważyć bo z pozoru nie szkodliwe rzeczy, mogą okazać się bardzo groźne :-(
p/s wiadomości o gbsie znalazłam na angielskich stronach, bo na naszych pisało, że jak się poda antybiotyk, to będzie ok, jak widać, ***** prwada
w lipcu się rozkleisz //wazniak bo Bishopy zrobią natarcie :-)Bishopka, podziwiam, jak zawsze Ty jesteś wiesz co, nie? Tylko do podziwiania
reklama
mucha_nie_siada
Bishopka, o ile boi-duda się ogarnie, a jak nie to i boidudę przygarniemy
Poflirtuj ze mną na FB (jakbyś nie zauważyła czeka tam coś na Ciebie ode mnie )
Poflirtuj ze mną na FB (jakbyś nie zauważyła czeka tam coś na Ciebie ode mnie )