renatkanuta
Fanka BB :)
Jagienka - nom do niedawna jadła w weekend jakiś kryzys miała i teraz tez kiepsko. Dzisiaj idziemy do gastrologa bo nie będę czekać miesiąc żeby usłyszeć że nic nie pzrybrała a i tak prywatnie musimy iść (termin na nfz na ... LISTOPAD!!). Laurka pięknie wygląda pulpecik mały - dobry pomysł z tą miseczką chociaż nie wiem czy nie lepiej by było dać kawałki mięska, marcheweczki, brokułka może mniej uciapra siebie i okolicę Karolinę wcozraj tak podkarmiałam kurczaczkiem bo obiadu w ogole nie zjadła w żłobku i tylko pół deserka. Tylko tą kaszę wcina (chociaż też mniej niż kiedyś bo teraz 100ml a bywało i 180) więc może jednak to Laurusi najbardziej zasmakuje? GOOD LUCK! Daj znac jak efekty.
Taycia - uważaj na siebie kochana i staraj nie dzwigać Szymusia choć wiem że czasem to niewykonalne. A jak u Ciebie z pracą? chyba w GB trzeba ileś tam pzrepracować żeby mieć L4 płatne i poźniej macierzyński? zresztą tam tak "niskiej" ciąży nie chronią...Zdrówka i odpoczynku jak najwięcej!
a ja się pochwalę bo moja Karolutka vel. Owsik wczoraj sama wstała w łóżeczku - naturalnie utrwaliłam na zdjęciach i nie mogę się oprzeć żeby nie wrzucić Zobacz załącznik 450784 (a jaki usmiech łobuzerski ma pod smoczkiem).
ojej bajecznie stoi !!!!!!!!!!