reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

saga, na raczkowanie to dzieciaki nasze mają jeszcze czas.
Szkoda, że dla FB masz więcej czasu.... No ale dobre i to jak czasem do nas zaglądniesz.:tak:

Mam pytanie, czy jak chodzicie na spacery, to ubieracie dzieci w pajacyki czy już w jeansy i kurteczki??
Ja od jakiegoś czasu ubieram jeansy, butki i kurtkę. Dziś natomiast tak wiało, ze boję się czy nie przewiało małej:eek:

reklama
Witam i ja zajrzałam. Ja właśnie dzisiaj kupiłam kurteczkę bo mam gruby kombinezon a ciepełko idzie.
Mam pytanko, macie albo czy zamierzacie kupić chodzik?

Moniek, ja jestem bardzo przeciwna chodzikom, ale to pewnie też zboczenie zawodowe..

Moja Natalka śmiga jeszcze w zimowym kombinezonie, po wypłacie kupie jej kurteczkę, juz odłożona czeka ;P my butków jeszcze nie mamy, nie bardzo wiem jakie wybrac :no:

Dziewczynki - pytanie do mam samodzielnie gotujących dla dzieci- napiszcie mi co i jak w jakich proporcjach. Moze to dziwne , ale chyba cos zle robie... Natalka pluje moimi zupkami, a ciężko z kaską i nie wyrabiamy na słoiczki juz.. dzis zrobiłam marcheweczkę + manna + pol zóltka, zjadla z 5 łyzeczek i usta zaciskala .. uh pomocy ;P

HEJ DZIEWCZYNY.
Nikos
- moja na razie"byryka" w pajacyku, mamy taki cieńszy polarkowy.
Moniek-
ja nie miałam chodzika przy pierwszym dziecku i teraz też nie mam zamiaru kupować.
Renatkanuta-ja gotuje marchewkę, pietruszkę, mięsko z kurczaka, ziemniaczka, brokuły, groszek zielony,fasolkę szparagową i kaszkę mannę.

Witam i ja zajrzałam. Ja właśnie dzisiaj kupiłam kurteczkę bo mam gruby kombinezon a ciepełko idzie.
Mam pytanko, macie albo czy zamierzacie kupić chodzik?

Fajnie, że zaglądasz:tak:
Chodzika nie kupuję, lepiej, żeby dzieciak nauczył się raczkować niż żeby śmigał w chodziku.

Miłej nocki.

HEJ DZIEWCZYNY.
Nikos
- moja na razie"byryka" w pajacyku, mamy taki cieńszy polarkowy.
Moniek-
ja nie miałam chodzika przy pierwszym dziecku i teraz też nie mam zamiaru kupować.
Renatkanuta-ja gotuje marchewkę, pietruszkę, mięsko z kurczaka, ziemniaczka, brokuły, groszek zielony,fasolkę szparagową i kaszkę mannę.

a teraz łopatologicznie poprosze o podanie proporcji ;) ile wody i na oko ile warzyw - będę wdzięczna :)

reklama
Do góry