renatkanuta
Fanka BB :)
Podoba mi się ta fioletowa kurteczka wiosenna Hello Kitty tylko kiedy ja tam pojadę...
Fajna jest, z wierzchu nieprzemakalna a pod spodem polarek - jest fiolet i róz, z kropkami i bez kropek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podoba mi się ta fioletowa kurteczka wiosenna Hello Kitty tylko kiedy ja tam pojadę...
Witam sobotnie. Co słychać?
Renatkanuta-ja też kiedyś pracowałam w sklepie więc znam tą robotę, a tu jeszcze małe dziecko i zawsze coś do zrobienia w domu.
No właśnie jak sobie radzicie w domu? Bo ja wiecznie nie mogę się wyrobić! Moja mała dziś marudna. Byłam z nią u teściowej to tylko buczy i buczy.
Któraś z Was pytała w czym kąpiecie dzieci no właśnie? Napiszcie.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE.
Fajna jest, z wierzchu nieprzemakalna a pod spodem polarek - jest fiolet i róz, z kropkami i bez kropek