reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Zaczęłam szperać po Waszym forum, warto się dokształcić. Pewnie znajdę jeszcze kilka info ważnych dla rozwoju mojego Maluszka. Ale z tymi puzzlami to się zszokowałam, bo przecież one są tak popularne.

Maja zabkuje- masakra zasnela padnieta o 19 bo nie bylo wieczornej drzemki to zobaczymy o ktorej wstanie

aankaa84 Maja spala jak ukladalam gary :o)
sagaa​ witaj spwrotem

Nikos my też już jesteśmy na 2 drzemkach. No chyba, że wstanie o 7 rano to są 3. Ale u nas nie wpłynęło to na ich długość niestety. A wieczorne usypianie znów do najłatwiejszych nie należy:no: aj ten mój bąbel ...

marthha
ja puzzle też wywaliłam mimo, że były prezentem od babci:-D a ten facet od linka ze stoliczkiem to nakupił biedronkowych zabawek, a teraz handluje:-D

mlodam Twoja też Ci sama zasypia? Mam nadzieję, że moje drugie dzieciątko będzie lepszym śpiochem:-) Ja kupiłam 3 kartony, a jeszcze ich było. Może ci kupić ?:-):-D Ja niedawno zastałam puste półki w tesco ...

karola, moja też jak wstanie o 6,7 to urządzam jej 3 drzemki. Jak pośpi do 8, 9 to już na dwóch jedziemy.

Szkoda, że u nas nie ma Carrefoura.
Ja kupuję pampersy 4+ (74szt) za 59,99zł. w Intermarche.

hej,

co do umowy na zastępstwo....to pracodawca decyduje o tym, ze to umowa na zastępstwo i wtedy zwalnia daną osobę z dnia na dzień jak zastępowany wraca do pracy. Jeśli mu się jednak pracownik 'spodobał' to po prostu dał jej/jemu umowę na czas niepokreślony a osobie wracającej do pracy ją wypowie :crazy: niestety miał prawo tak postąpić.

Puzzle.....my nadal ich używamy. Starszy się wychował to i młody też. Kładę na nie kocyk a poza tym Radko i tak z nich 'ucieka' po czasie i nie leży na nich 24 h......a już za ok. 2 miechy jak zaczną raczkować to puzzle i tak niepotrzebne....

Radek tak od 2-3 dni sam się przestawił na 2 drzemki ale za to dłuższe. Ostatnia jest do ok.16-1645. I dzięki temu o 20 pada na cycku....o 21 się przebudzi i wciąga 160-180 ml mm i dalej zasypia....Oj dorośleją nam maluszki :)

My papmersów używamy tylko na noc, bo nie przebieram w nocy a w dzień dada biedronkowa, bo mogę często zmieniać...

agu-la ale gdybyś złożyła deklarację na min 14 dni przed końcem macierzyńskiego, że wracasz np. na 3/4 etatu to pracodawca ma obowiązek cię 'przyjąć' i jesteś chroniona przez 12 m-cy przed zwolnieniem......

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry