reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

oczywiście jak się rozhulałyście z pisaniem to mi prąd wyłączyli :szok: i teraz znów mam do nadrabiania....
oli - zgadza się cisza dzisiaj straszna :) Jak się czujesz i jak tam maleństwo?
moje maleństwo cały czas śpi :szok:, dzwoniłam do lekarza aż bo po moim starszym gadzie (darł się 24h) to aż się przeraziłam :-D. Budzi się co 3-4 godziny wciąga 90-120 ml i komar dalej. Ja

szuszu ja już posprzątałam dwa pokoje, jeszcze łazienka i kuchnia ;-). Mama pojechała więc sama muszę sobie już radzić

Dzień dobry :confused2: piątek się zaczął a ja chce żeby sie już skończył bo jutro na 11tą do lekarza.. a miało być dziś !! :crazy: będę się więc dziś snuła jak smród po gaciach (moja prababcia tak mówiła :-D) byle by go jak najszybciej przebimbać..
Szuszu i Oli- miło Was widzieć z powrotem :-)
:-D no może już mi się uda do was zaglądać normalnie ;-).

reklama
1 Marcelina
2 Gabinia
3 Mucha
4 akutan
5 Karolap5
6 Malgo000
7 Mal-gosia
8 marcia7
9 edyta.editt
10 assiaB
11 beti2223
12 Marzenixx
13 Karolinkaz
14 agulaula
15 Dali
16 Bezdomek
17 Asiacur
18 Bishopka
19 karolaola
20 Nikos
21 kasiek2x
22 taycia
23 meggy29
24 anna2101
25 wiara.nadzieja.milosc
26 rybkaa
27 biedroneczka
28 blackberry
29 anka16765

to 22 miejsce dla Tayci a nie Agi_irlandia :(

Taycia, współczuję przeżyć, ale myślę że w takim razie godzina W zbliża się wielkimi krokami:-)
Oli, ja dopiero ze szpitala wyszłam, a dzisiaj posprzątałam, niewielkie ale całe mieszkanko, wstawiłam pranie, pozmywałam. Zaraz obiad zrobię. Ale spociłam się przy tym niemiłosiernie, jeszcze jednak osłabiona jestem. Drugie CC zniosłam o niebo lepiej:-)
Opiszę później poród, tak spanikowana byłam że nie wiem i ciągle płakałam;-)

Aga, gratuluję:-)

EDIT: Pisałam do Asiacur, ale cisza, chyba jednak urodziła (oby:-))

haha, podoba mi sie ta lista i dzieki za 6 miejsce ;-)

A tak serio, to sporo nas jeszcze w dwupaku. Mi pasuja daty 13 i 16 bo date z OM mam na 16 a z usg na 13.:-) Moze w ktorys z tych dni sie uda, a jak nie to czekamy dalej. Dzisiaj w nocy przylatuje moja mama wiec bedzie mi razniej czekac. Szkoda, ze chodzic nie moge, bo w planach byly zakupy.

Taycia, bardzo wspolczuje nerwowki ale dobrze, ze maly ok, to jest najwazniejsze.

Ja ide idzis na wizyte i zobaczymy, co mi powie polozna.

reklama
Aga_irlandia Gratulacje !!

Taycia z jednej strony dobrze że wszystko jest ok a z drugiej szkoda że odesłali cię i wciąż czekasz na swoją kruszynkę ;-)

Do góry