reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dominic, cieszę się, że Dominik ładnie przybiera i w ogóle w tak dobrym stanie jest:-) Rzeczywiście pielęgniarek w większości szpitali trzeba pilnować..nie rozumiem tego, bo to bezbronne dzieciaczki są..
Cookies, rodzisz jak nic:-) Spiesz się lepiej, bo znowu możesz mieć problem ze zdążeniem:-D
Mucha, dobrze że pojechałaś. Ja też tak sobie ostatnio pomyślałam, jak nie pojadę i coś się stanie to nigdy sobie tego nie wybaczę. No i dobrze, że z Tymkiem wszystko ok;-)

A ja wreszcie zaliczyłam seksik:-) Jupi:-D

reklama
Blacberry- świetny opis rodzinki..uśmiałam sie:)
szuszu- i jak seksik...udany :D Napewno :) Czop potem wypadał, jakies plameinia, skurcze??

A czy wasi faceci zwrocili Wam uwage ze tam w srodku jakos inaczej jest..u nas po wczorajszych przytulankach i potem jak zaczałam plamic to P. ze w srodku jest inaczej..jak to okreslil ze wszytsko jest niżej

Blacberry- świetny opis rodzinki..uśmiałam sie:)
szuszu- i jak seksik...udany :D Napewno :) Czop potem wypadał, jakies plameinia, skurcze??

A czy wasi faceci zwrocili Wam uwage ze tam w srodku jakos inaczej jest..u nas po wczorajszych przytulankach i potem jak zaczałam plamic to P. ze w srodku jest inaczej..jak to okreslil ze wszytsko jest niżej

Devi, były lekkie skurcze, ale czopa nie ma, bo to co wypływa to chyba nie czop,a hmm...sperma;-) A no i seksik udany, tego mi było trzeba:-D

Pytałam swojego czy tam jakoś inaczej jest i mówi że chyba nie;-)

Ostatnia edycja:
seksoholiczki! :-D ja mojego chyba nie namówię cykor straszny!
blackberry - się uśmiałam ale coś w tym opisie rodzinki jest że każdy najmądrzejszy, każdy najlepiej wie itd.
cokies - jeszcze drzemasz czy już na porodówkę pędzisz?;-)

Zboczone baby ;-):-p:-D
U mnie bez sexu, mój "dzielny" żołnierz się boi :-D
Sagaa, Malinowa wielkie gratulacje !!:-)
A Dominik, to niezły żarłok się robi :-) ale to dobrze. Dominic, u nas w szpitalu to jak dzieci sa z biegunką to podają im kisiel tzw. gorący kubek :szok: z cukrem itd. Mleko modyfikowane stoi zrobione w lodówce i podgrzewaja w mikrofali :szok: także jak widac słuzba zdrowia wszedzie ma wsio w dupie. Obyście jak najszybciej wyszli z tego szpitala.
Mucha, Ty jestes nie do zdarcia, ale to juz wiesz, wiemy :-) dobrze, ze chociaz mlody ma nad Toba kontrole i potrafi Cie do czegos zmusic (choc nie jest mile czekac na ruchy) :-) A Tomka, to powinnas przestac w koncu nianczyc, po co Ci trzecie dziecko ?? Podkrec śrubke to i zrobi wszystko dobrze- wiem co mowie :cool2:zarządzanie z mlekiem matki wyssałam:happy2:
Flower, termin moze i mam blizej ale urodze chyba w grudniu :-D nie czuje nic a nic, procz wielkiego nerwa na bycie w ciazy.

Malgo- jak to sie nie da przbic jak tu ostatnio taki spokój??
Bishopka- u ciebie wciaz cisza?? Zadnych twardniej brzucha, lekkich skurczy??

To kto chętny na tytuł honorowej sierpniówki??

reklama
Malgo- jak to sie nie da przbic jak tu ostatnio taki spokój??
Bishopka- u ciebie wciaz cisza?? Zadnych twardniej brzucha, lekkich skurczy??

To kto chętny na tytuł honorowej sierpniówki??
Devi, twardnienie brzucha i skurcze przepowiadajace mam od 3 m-cy :-D Juz powoli zaczynam miec dosc, a dzis do tego wszystkiego jest poprawa w moich gosciach dowcipnych- ubrałam spodnie podnoszac noge do góry (zawsze robilam to na siedzaco, bo tak spojenie dawało) :-D Grzesiek moj twierdzi, ze urodze w srode 03.08, bo on ma urodziny :-) Jesli to bedzie prawda, to z radosci oddam mu sie nawet na porodowce- do srody juz niedaleko :-D

Do góry