reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

no ciekawe kto następny!:)

u mnie czopa nie widać :p
chodzę dzisiaj cały dzień po domu i co chwilę otwieram lodówkę i coś jem!!!! wymyślam! a słodyczy ile dzisiaj zjadłam!!!!eh ja przez te ostatnie dni ciąży to ładnie przytyje!!!

reklama
a ktoś ma jakieś CC zaplanowane na pzryszły tydzień czy dopiero szuszu na 08.08?
chyba strach przedporodowy sie u mnie zaczyna.... - jeszcze bylo tyyyyle dziewczyn z terminami pzrede mna a teraz jestem wg suwaczkow 2 w kolejce czyli tik-tak, tik-tak

aj aj dzieciaczki sie sypia znowu :) Teraz juz powinno być tak codzinnie bo już za kilka godzin mamy 100% sierpień :)

Krzyż miednica mnie bola, ide wziac kapiel moze troche i rozluzni kosci :)

szuszu ale co sie dzwic jak wiekszosc to planowane cesarki lub nieprzewidziane porody:) Mysle ze teraz juz coraz wiecej bedzie porodow sn :)

Witam się ja.
Sagaa super, że się udało dzisiaj, szkoda tylko, że skończyło się CC.
Malinowa gratuluję synka!
No i ogólnie to cholera mnie bierze bo też chcę być już po:wściekła/y:

reklama
szuszu ale co sie dzwic jak wiekszosc to planowane cesarki lub nieprzewidziane porody:) Mysle ze teraz juz coraz wiecej bedzie porodow sn :)

Devi, niby tak, ale większość CC ze wskazaniami, dużo dziewczyn próbowało też rodzić SN, ale kończyło się na cesarce..

Maggie, a Ty jak się czujesz?
No i powiedz jak to jest widzieć swoje stopy:-D?

Ostatnia edycja:
Do góry