Tonya
Zadowolona z życia :)
Info od Sagii w odpowiednim wątku!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, pamiętam, że pisała, że ma 24h służbę (tylko nie wiem od której), ale może go puszczą wcześniej. Na razie wysłałam sms z gratulacjami i pytaniem jak ona się czuje...ale pewnie jest wykończona więc jak nie odpisze to trzeba dać jej odpocząć
Pozdrów ją ode mnie jak będziesz miała okazję:-)
Czekała, czekała i się doczekała
Teraz Twoja kolej:-)
Malinowa, a Ty jak się czujesz po porodzie?
Teraz czekamy tylko na wieści od Nadziei..
Biedna
Beti moze lekarz powinien Cie zobaczyc??
hmm gdyby to było takie proste tutaj to bym poszła a tak czekam do środy bo akurat mam wizytę. i szczerze wolałabym się rozpakować do środy.
kurde zazdroszczę wam dziewczyny że tak sobie możecie iść do lekarza i on wam powie co i jak. bo mi ostatnio jak byłam to tylko pomacała brzuszek i powiedziała że mała się szykuje do wyjścia no halllloooo to ja sama wiem
moja mama jak przyleciała ostatnio to opowiadała że ona jak rodziła 1 raz (syna) to w drodze do szpitala już jak jej wody odeszły to pojechała sobie jeszcze do dentysty kurde masakra i to jeszcze dwa tygodnie po terminie
chciałabym żeby u mnie poszło szybko wody, skurcze, rozwarcie i mała na świecie