reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Malinowa gratki ogromne!!!! Cieszymy się, że dałaś znać i że wszystko u Was w porządku :-)

Malgoo to do porodu jesteś uszykowana ;-) Podziwiam, że tyle masz energii...

Sagaa już odpoczywa...wreszcie Wiktorek poza brzuchem :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Nie wiem, pamiętam, że pisała, że ma 24h służbę (tylko nie wiem od której), ale może go puszczą wcześniej. Na razie wysłałam sms z gratulacjami i pytaniem jak ona się czuje...ale pewnie jest wykończona więc jak nie odpisze to trzeba dać jej odpocząć

Nie wiem, pamiętam, że pisała, że ma 24h służbę (tylko nie wiem od której), ale może go puszczą wcześniej. Na razie wysłałam sms z gratulacjami i pytaniem jak ona się czuje...ale pewnie jest wykończona więc jak nie odpisze to trzeba dać jej odpocząć

Pozdrów ją ode mnie jak będziesz miała okazję:-)

Czekała, czekała i się doczekała:-D

Teraz Twoja kolej:-)

Malinowa, a Ty jak się czujesz po porodzie?

Teraz czekamy tylko na wieści od Nadziei..

Ostatnia edycja:
malinowa - dobrze że wszytsko w porządku i masz już swojego Marcelka
no to saga ma już wreszcie maluszka - szkoda tylko ze namęczyła sie tyle a i tak cc

kurcze u mojej siostry z uplywem porodu szyjka z miekkiej zrobila sie znowu twarda - zaczynam troszke sie schizowac bo widze ze z sn wcale nie tak rozowo jest...
terminowo najbardziej zaawansowana z nierozpakowanych to chyba teraz JJ jest i ja?:szok: o jeden dzień za mną Bishopka i Tonya.

reklama
Biedna
Beti moze lekarz powinien Cie zobaczyc??

hmm gdyby to było takie proste tutaj to bym poszła a tak czekam do środy bo akurat mam wizytę. i szczerze wolałabym się rozpakować do środy.
kurde zazdroszczę wam dziewczyny że tak sobie możecie iść do lekarza i on wam powie co i jak. bo mi ostatnio jak byłam to tylko pomacała brzuszek i powiedziała że mała się szykuje do wyjścia :nerd: no halllloooo to ja sama wiem :angry:
moja mama jak przyleciała ostatnio to opowiadała że ona jak rodziła 1 raz (syna) to w drodze do szpitala już jak jej wody odeszły to pojechała sobie jeszcze do dentysty :eek: kurde masakra :sorry: :laugh2: i to jeszcze dwa tygodnie po terminie :confused2:
chciałabym żeby u mnie poszło szybko :-p wody, skurcze, rozwarcie i mała na świecie :-D :-D :-D :-D

Do góry