reklama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
trochę się martwię... Maggie miała mieć cc o 8, i do teraz się do mnie nie odzywa :O:O Mimo, że już ją ponaglałam smsem ;-)
może miała narkozę ogólną....
A 85 - głównie ćwiczenia mięśni Kegla
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/cwicz-miesnie-kegla_35122.html
A 85 - głównie ćwiczenia mięśni Kegla
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/cwicz-miesnie-kegla_35122.html
Ostatnia edycja:
Tonya
Zadowolona z życia :)
Dzięki Tonya za odpowiedź.
A jakie są te ćwiczenia? Mogłam się wcześniej ogarnąć, bo teraz to już chyba trochę późno na ćwiczenia. )
Fajnie by było jakby mnie nie nacieli i jakbym nie popękała - takie marzenia mam
NIgdy nie wiadomo, może masz jeszcze 2-3 tygodnie przed sobą więc warto. One są bardzo krótkie i można je powtarzać 2 razy dziennie.
1. Siedzisz po turecku, ale stopa do stopy, dłonie wkładasz pod stopy i próbujesz przyciągnąć czoło do stóp (powinny naciągać się wewnętrzne strony ud). Przytrzymujesz chwilę tą pozycję i parę razy powtarzasz.
Do następnych jest już potrzebny mąż
2. Leżysz na plecach z poduszką pod głową, kolana zgięte, stopy i kolana razem. Mąż próbuje "otworzyć" Twoje kolana, a Ty się nie dajesz. Powtarza się to 10 razy.
3. Pozycja ta sama co wyżej, ale tym razem Ty próbujesz kolana "otworzyć" a on Ci nie pozwala. (10 razy)
4. Pozycja ta sama, stopy razem, kolana rozwarte - mąż naciska z góry pulsacyjnie Twoje kolana, a Ty przy nacisku oporujesz a przy zwolnieniu nacisku rozluźniasz mięśnie.
Mam nadzieję, że opis jest zrozumiały :-)
Mucha może mieli w szpitalu jakieś pilne przypadki i się wszystko przesunęło w czasie....
mucha_nie_siada
akutan, ona chyba raczej miała w kręgosłup...
Tonya, też mi mówiła, że jakby był jakiś nagły przypadek to ją trochę przesuną ale bez przesady! 3 godziny? Mam nadzieję, że nie pisze bo jest tak zauroczona albo coś...
Będzie się smażyć w piekle za to że przez nią się stresuję
Tonya, też mi mówiła, że jakby był jakiś nagły przypadek to ją trochę przesuną ale bez przesady! 3 godziny? Mam nadzieję, że nie pisze bo jest tak zauroczona albo coś...
Będzie się smażyć w piekle za to że przez nią się stresuję
Malgo000
Karolap, nie smutaj sie, sporo moich postow tez przechodzi niezauwazona! O np. ten o sexie (czy to oby napewno bezpiecznie na tym etapie?), kompletnie zignorowany a dla mnie wagi panstwowej! A tak serio to tyle tu sie dzieje, ze czasem cos umknie ale postaram Ci sie odpisywac, jak tylko bede miala cos do powiedzenia. :-) Poza tym smutno Ci, bo maz wyjechal, znam dobrze to uczucie, pierwsze 2-3 dni sa najgorsze, potem wpadniesz w swoja rutyne i czas bedzie lecial.
Karolaola, poproscie polozna, zeby Wam powiedziala, ze moment sie zbliza, zeby mogl sie szybko wycofac albo chociaz odwrocic w strone okna :-) Moj M. chce byc przy calym porodzie, bo chce byc czescia tego wydarzenia i chce przeciac pepowine. Juz to obgadywal z kolegami i ponoc nie jest tak latwo przeciac. Nawet plan porodu pisalismy razem, strasznie sie przejmuje.
Myszka, tez mam takie obawy i dlatego bede miala koszyk z malym kolo siebie i mate monitorujaca oddech. To mnie moze choc troszke uspokoi.
A85, u mnie to samo, nic nie czuje :-(
A ja wczoraj mialam kryzys i mowie do M. ze juz chce, ze musze urodzic, a on do mnie z kamienna mina: “To musisz miec duzo orgazmow”! No myslalam, ze umre ze smiechu. Zawsze mogl mi zaproponowac mycie okien!
I golenie mi codziennie proponuje ale jakos tak nie moge sie przekonac, krepujace chyba…
Karolaola, poproscie polozna, zeby Wam powiedziala, ze moment sie zbliza, zeby mogl sie szybko wycofac albo chociaz odwrocic w strone okna :-) Moj M. chce byc przy calym porodzie, bo chce byc czescia tego wydarzenia i chce przeciac pepowine. Juz to obgadywal z kolegami i ponoc nie jest tak latwo przeciac. Nawet plan porodu pisalismy razem, strasznie sie przejmuje.
Myszka, tez mam takie obawy i dlatego bede miala koszyk z malym kolo siebie i mate monitorujaca oddech. To mnie moze choc troszke uspokoi.
A85, u mnie to samo, nic nie czuje :-(
A ja wczoraj mialam kryzys i mowie do M. ze juz chce, ze musze urodzic, a on do mnie z kamienna mina: “To musisz miec duzo orgazmow”! No myslalam, ze umre ze smiechu. Zawsze mogl mi zaproponowac mycie okien!
I golenie mi codziennie proponuje ale jakos tak nie moge sie przekonac, krepujace chyba…
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Witam się Wtorkowo... śpiąco...;-)
reklama
mucha_nie_siada
Megmarion, ale jakby tak długo czekała, to by mi chyba odpisała na eskę ? Pisałam o 9.30... Mam nadzieję, że ma mnie po prostu w nosie - ale pożałuje tego