nadzieja!
Fanka BB :)
Ja również chce rodzić z moim meżem i nawet sobie nie wyobrażam jakby nie chciał ze mna tam być... . Na szczeście jego brat był przy dwóch porodach swoich smyków i powiedział mu że według niego to bardzo kobiecie pomaga . Strasznie samotnie bym się czuła jakby nie chcial ze mna być !!! Potrzebuje jego wsparcia i wogóle. Jednak jeśli by nie chciał być to tak jak piszecie również bym go nie zmuszała!!! . Postawiłam męzowi warunek żeby był przy mnie, ale moze stać tylko przy miom ramieniu żeby mi tam ie zaglądał tak bardzo bo napweno nie bedzie to piękny widok - nie chce żeby siedziało mu to póżniej w główie :-(. Aczkolwiek jego brat twierdzi że się zapomina - ale ja co do tego to taka pewna nie jestem. Jego żonka kazała sobie kamerować tam wszystko, jak wychodzi dzidzia itd. brrr... Ja wręcz przeciwnie nie chce żeby mąż to oglądał... :-)
Lana - jutro wyjazd do szpitala kurcze jak ja wam zazdroszcze Zycze wszystkiego naj !!!! BEDZIEMY PRZY TOBIE !!!
Toycia - zgadzam się ze ostatni mieciac najgorszy jest a szczególnie końcówka tego miesiąca... Ale trzeba dać rade
Flower ja też mam dzisiaj ciężki dzień jakiś :-(. Nie jesteś sama...
a85 - trojaczki Jejku nie wiem jakbym sobie dała rade - chyba bym musiala do Polski wracać. Sama tutaj chyba bym oszalała. Mąż cały dzień w robocie brrr... jedno wystarczy . Jeśłi chodzi o nacinanie krocza: ‪Nacięcie krocza‬‏ - YouTube
Mucha również mam nadzieje że poprostu się przesuneła cesarka maggie, albo jest zauroczona wdziękiem maleństwa !!! Trzymam za nią kciukasy &&&&&
U mnie nudziory dzisiaj... Mąz musiał na wyjazd jechać eh... Jak ma mnie zebrać to błagam na wieczór lub w nocy !!!!!!!!!!!!!!
Lana - jutro wyjazd do szpitala kurcze jak ja wam zazdroszcze Zycze wszystkiego naj !!!! BEDZIEMY PRZY TOBIE !!!
Toycia - zgadzam się ze ostatni mieciac najgorszy jest a szczególnie końcówka tego miesiąca... Ale trzeba dać rade
Flower ja też mam dzisiaj ciężki dzień jakiś :-(. Nie jesteś sama...
a85 - trojaczki Jejku nie wiem jakbym sobie dała rade - chyba bym musiala do Polski wracać. Sama tutaj chyba bym oszalała. Mąż cały dzień w robocie brrr... jedno wystarczy . Jeśłi chodzi o nacinanie krocza: ‪Nacięcie krocza‬‏ - YouTube
Mucha również mam nadzieje że poprostu się przesuneła cesarka maggie, albo jest zauroczona wdziękiem maleństwa !!! Trzymam za nią kciukasy &&&&&
U mnie nudziory dzisiaj... Mąz musiał na wyjazd jechać eh... Jak ma mnie zebrać to błagam na wieczór lub w nocy !!!!!!!!!!!!!!