A teraz w skrócie to co mi zniknęłooo...o sobie zapominam bo co wam będę truła jak każda ma to samo...
Karolap- dasz radę, razem będziemy się wspierać i jakoś wytrzymamy te ostatnie tygodnie, musimy dać radę. Trzeba to powtarzać jak mantrę może któraś z nas uwierzy
hehe. A te golenie, laska mimo , że ohydna sytuacja to zakończenie ekstra. Mam taką chcicę, że czasami też myślę nad wykorzystaniem mojego męża. Ale ten mocno i stanowczo mówi nie. Nie chce przyspieszyć porodu
A takie zakończenie za zamkniętymi drzwiami- pozazdrościć. Nie wiem gdzie to spojenie jest ale chyba boli mnie to samo. Wczoraj chodzić nie mogłam i miałam skurcze cały wieczór
Karolaola- rozmawiałam z kilkoma kolegami którzy byli przy porodach i każdy z nich zadowolony i wspomnienia ma piękne
Czasami warto żałować czegoś co się zrobiło niż tego czego nie. Mój mąż na 100% będzie ze mną w 1 fazie- bedzie masował, podawał wodę, trzymał jak będę skakać na piłce, skarpety zakładał i słuchał jak ja go szczerze nienawidzę za to co mi zrobił
Ale z 2 fazą to sam zdecyduje czy chce czy nie no i pępowiny za żadne skarby nie chce przecinać i ja się jemu nie dziwię! Dla mnie to też ohyda. Tylko jak twój mężuś się z tym źle czuje to lepiej nie namawiać.
Myszka- też miałam podobne obawy- nie wiem czego się bardziej bać czy porodu i bólu czy tego dzidzia małego. A co do oddechu to kupiliśmy monitor ale Wi będzie spał w innym pokoju
Młodam-kciuki zaciśnięte
Saaga- Ty nas jeszcze wszystkie przenosisz
A z tymi fotelikami to są strony z zebranymi modelami i tymi jak wypadły w testach- bo fotelik ma być bezpieczny. Dobrze wyszedł maxi cosi cabriofix- ja mam taki
moi znajomi prawie wszyscy taki mają. A w DDTVN mówili, z tego co pamiętam, żeby dobrze wywietrzyć albo wyprać powłokę fotelika bo te zapachy są toksyczne czy jakoś tak.
Cokies- dobrze, że dzisiaj lepsze samopoczucie. Zawsze to choć na chwilę człowiekowi raźniej. A mnie dobija ta jesienna pogoda. Torby nie mam jak wyprać bo nic nie schnie....
Dominic- ciesz się ciesz kochana
buziaczek dla synusia
Nadzieja- GRATULACJE