reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Malgoo ale z Ciebie pracuś, czas na byczenie przedporodowe, bo potem to już tylko nieprzespane noce...

Cokies pocieszające jest to, co piszesz o wadze, oby tak było, bo wczoraj przekroczyłam 100cm w obwodzie :szok: Zazdroszczę tych truskawek...mniam

Anulek powodzenia na wizycie! Ciekawe czy faktycznie od razu się będzie Borysek pchał na świat...jak tak dalej pójdzie to same lipcówki nam tu powstaną :tak:

reklama
Witam Was ...
Malgoo tak to pisalam o tym koszy tez sie ablam ze padnie pod moim dupckiem le mocy widac jesta troche waze:-)dobry pomysl umilaj sobie zycie a co ;-)
Agula gratki dla kolezanki;-) ja nie jestem ostatnia z mojej paczki za to z mojej ulicy tak juz 5 urodzilo i zostalam tylko ja;/
Anulek zazdroszcze ci wiem ze po takich akcjach jeden sexik wystarczy i juz cos rusza....
Tonya moj tez ostatnio tak robi a w nocy dzis myslalam ze zglupieje;/ kopal boksowal mowie wychodz bedzisz mial wiecej miejsca a on nic ....
U mnie nie padalo jest tak duszno i goraco ze znpow spocona na maksa jestem i sie nie wyspalam i mam juz dosc dzis mam totalna zalamka;-:)wściekła/y:
Devi gdzie jestes???????????

Sagaa Ty mi nie zazdrość bo ja mam przeczucie, ze u Ciebie to już też długo nie potrwa:tak:a seksik jest w planach, bo mój K przedwczoraj wrócił do domku:-)tylko tego krążka się muszę pozbyć bo się boję z nim...

Witam
Napisalam sie takiego dlugiego posta i mi wcielo wrr, jestem zla co z tego ze przy przy zaawansowanej edycji i kliknelam zalogoj, biala strona sie pokazala i koniec, juz mi sie nie chce jeszce raz pisac
A tak wogole to mam dzis lenia, i znow mnie boli kregoslup ledwo chodze taki mam bol w kosci krzyzowej

Heja :-)
Co z asiaciur ??
Malgo00 zazdroszczę Ci tego baby shower, u nas jeszcze nie jest to modne, a fajnie byłoby sie spotkac z przyjaciółmi i cieszyc sie ciążą. A do tego te prezenty....:-D:-D
Coraz blizej dziewczynki, coraz blizej :-)
Mucha ile Ty masz tego czopa, że ciągle Ci wypada ?? :-D:-D:-D

Bishopka, Megmarion.. pfff! Mi wypada kawałkami teraz. Wiem, to głupio brzmi, ale tak mam - z Li miałam dokładnie to samo(wypadało przez tydzień) i uznawałam, że jak czop to musi wypaść raz a porządnie a to na pewno jakiś dziki śluz który jest na chwilę a potem pustynia w gaciach. I się przejechałam na własnej teorii. Możecie sobie uważać co chcecie, ale to co było rok i miesiąc temu jeszcze jestem w stanie pamiętać. i pamiętam, że od tamtego czasu minęło 1-2tyg jak urodziłam.

I nie mam nastroju na jakieś zaczepki ot co w moją stronę dzisiaj, więc proszę to uszanować.

Asiacur, daj znać w końcu.

reklama
juz pytalam wczoraj Tonya o nr czy ktos ma sprwadzalam na watkach alle nic;/
Mucha slyszlaam ze czop wypada wlasnie jakos kolo 2 tyg przed porodem lub dzien mam nadzieje ze nie bedzie szybszego porodu niz 37 tydzien....

Do góry